FOOTBALL LEAGUE

Άρης-Δόξα Δράμας 0-1

Άρης-Δόξα Δράμας 0-1
INTIME SPORTS

Η Δόξα Δράμας νίκησε με 0-1 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού των «κιτρίνων» Πάουλο Κάμπος.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού του Άρη Πάουλο Κάμπος η Δόξα Δράμας νίκησε με 0-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το τελικό 0-1 διαμορφώθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στόικου στο 92΄ που είχε κερδίσει ένα λεπτό νωρίτερα με ανατροπή του από τον Φερνάντεζ ο Παπαβασιλείου.

Κι αν ο Πάουλο Κάμπος βρέθηκε απευθείας από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» η νίκη της Δόξας Δράμας ήρθε στο ντεμπούτο του Ανδρέα Παντζιαρά στον δικό της πάγκο.

Με την ήττα του ο Άρης δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες στις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για την 5η αγωνιστική και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή. Και πιο συγκεκριμένα να μειώσει στον πόντο τον Πανσερραϊκό που χθες είχε μείνει στο 1-1 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Στο 6΄ ο Ατματσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σαχσανίδη που στο 14΄ μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Προβατίδη. Στο 26΄ ο Καρατζιοβαλής μπλόκαρε την μπάλα από την κεφαλιά του Κωνσταντινίδη και στο 29΄ μπλόκαρε το πλασέ του, ενώ στο 43΄ η μπάλα από το σουτ του Κυριακίδη πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Άρη.

Στο 47΄ η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Κωνσταντινίδη όπως και μετά το ανάποδο ψαλίδι του στο 55΄.

Στο 63΄ ο Σουνάς δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ μετά την κεφαλιά του Σουνά από την σέντρα του Λιόλιου από τα αριστερά όπως και στο 80΄ ο Χιντασέλι από το ύψος του πέναλτι.

Στο 87΄ ο Σαχσανίδης απομάκρυνε με γροθιές την σέντρα σουτ του Ρένια και τέλος στο 91΄ ο Φερνάντεζ ανέτρεψε τον Παπαβασιλείου με τον Στόικο να εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και να διαμόρφωσε το τελικό 0-1 για την Δόξα Δράμας.

Άρης (Μπουγιουκλής-Σίτσας): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Γκόλιας (57΄ Παπαδόπουλος), Προβατίδης, Σουνάς (84΄ Ρένια), Πόι, Καπνίδης, Ατματσίδης (69΄ Χιντασέλι).

Δόξα Δράμας (Παντζιαράς):
Σαχσανίδης, Γεωργιάδης (81΄ Πετρόπουλος), Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Σμίλιανιτς, Στόικος, Κωνσταντινίδης (90΄ Αθανασιάδης), Κυριακίδης (78΄ Παπαβασιλείου), Μουδούρογλου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ