FOOTBALL LEAGUE

Άρης 7 x 7, πέρασε κι από τη Δράμα

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την τρίτη ανατροπή στην τρέχουσα σεζόν, νίκησε (1-2) τη Δόξα στη Δράμα, έχει το απόλυτο (7 τρίποντα σε ισάριθμα ματς) και οδηγεί την κούρσα της Football League. Με ανατροπή και τα Τρίκαλα.

Ο Άρης των ανατροπών. Ο Άρης που δεν σταματά ποτέ και πουθενά. Το τρένο των "κιτρίνων" πέρασε κι από τη Δράμα. Τι κι αν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Κάσες;

Το γύρισαν στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγαν με τη νίκη. Έβδομη νίκη σε επτά ματς. Τρίτη ανατροπή στην τρέχουσα σεζόν της Football League.

Ήταν ένα ματς από την πρώτη κατηγορία του παρελθόντος. Άλλωστε, τα ονόματα των δύο ομάδων είναι τέτοια που το προμήνυαν. Στο γεμάτο γήπεδο της Δράμας - παραχωρήθηκαν δύο θύρες στους φίλους του Άρη - οι "Μαυραετοί" άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό.

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάσες βρέθηκε έξω από την περιοχή των "κιτρίνων", έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση, ξεγέλασε τον Καντιμοίρη και κατέληξε στα δίχτυα.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα και για το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης, δεν το εκμεταλλεύτηκαν. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας στο ματς (60'), ο Παυλίδης προσπάθησε να σουτάρει, ο Μπαργκάν πήρε τη μπάλα από πλάγια, γύρισε και ο Διαμαντόπουλος την έσπρωξε σε κενή εστία για την ισοφάριση.

Το γκολ δεν μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική ροή, καθώς η μετάδοση διεκόπη λόγω διαδοχικών πτώσεων της τάσης του ρεύματος.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Κασδοβασίλης, αποβλήθηκε από τον ρέφερι. Στο 77', ολοκληρώθηκε η ανατροπή καθώς ο Διαμαντόπουλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Παυλίδη και αυτός με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι Δραμινοί για κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Μπούρμπο, τραυματίστηκε ο βοηθός από κροτίδα που τον βρήκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης):Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (46' Παυλίδης), Μπαργκάν (85' Μαραγκός), Πασάς (51' Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το θεσσαλικό "ντέρμπι" ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα Λάρισας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ, όταν ο Τσιλούλης στο 16ο λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση κι άνοιξε τα σκορ.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους "Σακαφλιάδες", οι οποίοι ξεκίνησαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες της ομάδας τους και να φωνάζουν ειρωνικά "όλε-όλε" σε κάθε επαφή τους με την μπάλα.

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζγκούρη μπήκε στο 34' και στο 37' βρήκε δίχτυα για την ισοφάριση. Ο Γκόλιας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αλβανός επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη.

Από εκεί κι έπειτα ανέλαβε δράση ο Τόμιτς. Ο Σέρβος μέσος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στο 65ο λεπτό, κι από γέμισμα του Αποστολίδη διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 72ο λεπτό. Στο 87ο ο Καπός σημάδεψε το δοκάρι μετά από σέντρα του Χιντζίδη.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Τζόκιτς, Γροντής, Τόμιτς (86' Χιντζίδης), Ντίνας (77' Μπουντόπουλος), Μίλιεβιτς (34' Ζγκούρη), Καπός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας (87' Ιορδανίδης), Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος (73' Σουλίδης), Μαυριάς (64' Βουτσιάς), Σαχινίδης, Τσιλούλης.

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΡΑΦΑ

Η Σπάρτη πέρασε από τα Χανιά στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία των Λακώνων. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ράντι από το Σάλιακα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Αφρικανός ανέλαβε την εκτέλεση κι άνοιξε το σκορ.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσπάθησε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν τα κατάφερε κι απεναντίας δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Στο 82ο λεπτό, από εκτέλεση του Μακρυωνίτη και κεφαλιά - πάσα του Γουόρντεν, ο Μπαρέττας με σουτ "εκτέλεσε" τον Λαζαρίδη.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας (46' Βρεττός), Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας (25' Νικόλτσης), Λέο (63' Ντάγκρας).

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Κατσίκης (28' Παναγιώτου), Τριανταφυλλάκος, Ράντι (90'+3' Γραικός), Μπαρέττας, Μπέλης (56' Γουόρντεν), Ράνος.

ΑΝΑΠΝΕΕΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Στη δεύτερη εντός έδρας νίκη του έφθασε ο Αιγινιακός. Ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μέλκα.

Το κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 65' ο Δωματάς άνοιξε το σκορ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μέλκα ανέτρεψε τον Γκατσολάρι. Ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι κι απέβαλε τον γκολκίπερ της ομάδας της Άρτας. Ο Γιαζιτζόγλου ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Ανδρικόπουλος (71’ Παπαδόπουλος), Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Γκατσολάρι, Τσολακίδης (85’ Προσκυνητόπουλος), Δωματάς (82’ Αντωνιάδης), Σοφιάνης, Πολύζος, Ζούρκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου):Μέλκα, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (82’ Γούλας), Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης (73’ Ευαγγέλου), Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Λουκίνας, Κυριάκης (46’ Γυφτοκώστας).

ΜΠΡΙΤΟ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ

Ο Απόλλων Πόντου έκαμψε την αντίσταση της Καλλιθέας στην Καλαμαριά. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Μπρίτο αντέχει και η εμπειρία του αποβαίνει καταλυτική σε τέτοια ματς. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το νικητήριο γκολ και μοναδικό της αναμέτρηση στο 27', εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μίγγου. Η Καλλιθέα απείλησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και την έναρξη του δευτέρου, αλλά οι Σμυρλής και Ταμπάκης ήταν άστοχοι στην τελικοί του προσπάθεια. Μάλιστα, οι "Πόντιοι" είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Αλλά, τα δοκάρια δεν στάθηκαν σύμμαχός τους. Ο Συμελίδης στο 76' σημάδεψε το δεξί κάθετο του Κουτογλίδη, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη στο γυριστό του Χασομέρη μετά από τρία λεπτά (79').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Συμελίδης, Μπρίτο (89’ Κυβελίδης), Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης (72’ Φάμπιο), Καλογέρης, Χασομέρης (93’ Γκουγκούδης), Σαμαράς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροϊζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (84’ Μήλιος), Τελέντο, Χοτζάλι, Σμυρλής (70’ Μάκο), Ταμπάκης (80’ Γκέτσι).

ΤΟΝ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι "μελανόλευκοι" στο Αίγιο. Μπορεί ο Εργοτέλης να ήλεγχε το ρυθμό της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά την "πάτησε" στο τέλος.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις - μόνον ένα σουτ του Εντιαγέ μπορεί να καταγραφεί ως αξιόλογη στο πρώτο ημίχρονο - χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να κρίνει την αναμέτρηση. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην προσπάθειά του να απομακρύνει ένα γέμισμα των φιλοξενούμενων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του συμπαίκτη του, Λαδά. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει μόλις δύο βαθμούς και ο Τάκης Γκώνιας βρίσκεται σε δεινή θέση.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Ρέλλας (63' Ντέμο), Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Μπρους, Γεωργακόπουλος, Γκούφας (55' Κόκκορης), Αρναρέλλης (68' Σταματής), Καζναφέρης, Κριστέτο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Βογιατζής, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουτσάκης, Μαζουλούξης, Σταματάκος (81' Ιατρούδης), Εντιαγιέ, Κάιπερς.

"ΛΙΟΝΤΑΡΙ" Ο ΓΚΟΥΡΤΣΑΣ

Ένα γκολ του Δημήτρη Γκούρτσα αρκούσε στον Πανσερραϊκό για να πάρει τη νίκη απέναντι στη Βέροια. Τα "λιοντάρια" ήλεγχαν την αναμέτρηση, αλλά η Βέροια είχε τις ευκαιρίες (ο Μπλέτσας στο 19' και ο Λίταινας στο 22' τις σπατάλησαν). Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, εκμεταλλεύτηκαν την πρώτη καλή τους. Ύστερα από φάση διαρκείας, ο Γκούρτσας με σουτ στο 32' άνοιξε το σκορ. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία στο 90' να πετύχει τόσο το δεύτερο προσωπικό του γκολ, όσο κι αυτό της ομάδας του αλλά το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης):Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (87’ Γιαξής), Πόζογλου (76’ Φουσού), Γκέκας (54’ Δούμτσος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης (66’ Οφέι), Λίταινας (76’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Βάλις (83’ Ζυγκερίδης Ι.), Βανκεβάι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Παναχαϊκή 1-2 (55' Κουσκουνάς - 5' πεν. Φωτάκης, 50' Μακρυδημήτρης)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Σπάρτη 0-2 (45'+3' πεν. Ράντι, 82' Μπαρέττας)

Δόξα Δράμας - Άρης 1-2 (28' Κάσες / 60' Διαμαντόπουλος, 77' Παυλίδης)

Πανσερραϊκός - Βέροια 1-0 (32' Γκούρτσας)

Παναιγιάλειος - Εργοτέλης 1-0 (90'+4' αυτ. Πάτας)

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης 2-0 (65' Δωματάς, 90'+5' Γιαζιτζόγλου)

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα 1-0 (27' Μπρίτο)

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας 3-1 (37' Ζγκούρη, 65', 72' Τόμιτς / 16' Τσιλούλης)

Αν. Καρδίτσας – Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 21

2. Παναχαϊκή 16

3. ΟΦΗ 14

4. Δόξα Δράμας 13

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 12

6. Απόλλων Πόντου 9

7. Σπάρτη 11

8. Πανσερραϊκός 10

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 10

10. Βέροια 9

11. Τρίκαλα 9

12. Παναιγιάλειος 8

13. ΑΟΧ/Κισσαμικός 8

14. Αιγινιακός 7

15. Απόλλων Λάρισας 6

16. Καλλιθέα 4

17. Εργοτέλης 2

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8Η)

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Σπάρτη – Πανσερραϊκός (15:00 ΕΡΤ3)

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00)

Άρης - ΟΦΗ (17:00 ΕΡΤ3)

Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος (15:00)

Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου (15:00)

Καραϊσκάκης - Τρίκαλα (15:00)

Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (15:00)

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ