FOOTBALL LEAGUE

Άρεσε ο ΟΦΗ, 2-0 την Καλλονή

Άρεσε ο ΟΦΗ, 2-0 την Καλλονή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 την Καλλονή χάρη στα γκολ των Βουό και Βρεττού και ικανοποίησε με την απόδοσή του σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Γεντί Κουλέ".

Όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο αποδίδει ο ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια, καθώς πήρε την νίκη με 2-0 επί της Καλλονής στο "Γεντί Κουλέ". Το πρώτο γκολ των Κρητικών προήλθε από τον Ιβοριανό φορ και πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, Ζιλί Βουό, ο οποίος μετά από σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά "εκτόπισε" τον αντίπαλό κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ταΐρη.

Το δεύτερο γκολ της νίκης του "Ομίλου", ήρθε από τον Βρεττό, ο οποίος με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα "σφράγισε" τη νίκη του ΟΦΗ επί των "σαρδελών" της Καλλονής.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης (36' Μίκιτς), Κοιλιάρας (66' Χίσι), Οστοιτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Νάστος, Χαντί (66' Βρεττός), Μπουρσέλης (46' Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Βουό (46' Ογκμποε), Μασάδο (66' Κιάσσος).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιούκαρης), Λίταινας (54' Ντάλλας), Αντερσον Ντα Σίλβα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι, Λουτσιάν Μπουρντουγιάν (75' Σοφιάνης).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ