FOOTBALL LEAGUE

Αποθεώθηκε στη Ζάκυνθο ο Ζαϊρί

Αποθεώθηκε στη Ζάκυνθο ο Ζαϊρί
Ζαϊρί

Στη Ζάκυνθο αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου (29/8) ο Ζαουάντ Ζαϊρί, γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 100 οπαδούς της επτανησιακής ομάδας. Μαζί με τον Μαροκινό και ο 19χρονος μεσοεπιθετικός Άλαν Μεντούρ.

Η πιο σημαντική μεταγραφή στην ιστορία της Ζακύνθου είναι γεγονός. Ο Ζαουάντ Ζαΐρί βρίσκεται στο νησί του Ιονίου από το βράδυ του Σαββάτου (29/8), γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας. Περίπου 100 φίλοι του επτανησιακού συλλόγου υποδέχθηκαν τον 33χρονο Μαροκινό με τύμπανα, καπνογόνα και συνθήματα.

Αυτός έβγαλε το κινητό από την τσέπη και βιντεοσκοπούσε τη στιγμή που τον αποθέωναν και που φώναζαν το όνομά του. Εκτός από τον Ζαΐρί, στο νησί κατέφθασε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής. Ο 19χρονος Άλαν Μεντούρ, με γαλλικό διαβατήριο, αλλά με καταγωγή από την Αλγερία. Στο παρελθόν έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της γαλλικής Οσέρ.

Αποθεώθηκε στη Ζάκυνθο ο Ζαϊρί

Ο Ζαϊρί ανέφερε: " Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν απόψε εδώ για να μας υποδεχτούν. Χαίρομαι πάρα πολύ που γυρίζω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο. Πέρασα κάποια υπέροχα χρόνια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και εδώ. Ένα ευχαριστώ και στον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του αλλά και στον προπονητή μου Χαλίντ Κάραμα που μεσολάβησε για να έρθω στο νησί. Θέλω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα".

Από την πλευρά του ο Μεντούρ δήλωσε: " Να ευχαριστήσω και εγώ τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή και το καλωσόρισμα. Αυτό που κατάλαβα σήμερα είναι, ότι πρόκειται για ομάδα- οικογένεια με παθιασμένους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου για το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ