FOOTBALL LEAGUE

Αποστολή με Ζάχορα

Αποστολή με Ζάχορα

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μην υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους και τους δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές του ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο όπου θα κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, την Τετάρτη, κόντρα στον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δεν υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους ποδοσφαιριστές του και στους δύο τραυματίες του.

Αυτό προέκυψε μετά και την προπόνηση της Τρίτης που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ραντεβού της Τετάρτης στις 15:30 όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να μην χαθεί κι άλλο έδαφος από τις θέσεις που οδηγούνε στηνSuperLeague.

Ο Παπαδόπουλος στην τελευταία προπόνηση πέρασετα βασικά σημεία του αγωνιστικού σχεδιασμού του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Ντάριο Ζάχορα ξεπέρασε την αδιαθεσία, που αντιμετώπισε την Δευτέρα και προπονήθηκε κανονικά. Σε πλήρεις ρυθμούς προπονήθηκε και ο Άγγελος Παπαστεριανός, αισθανόμενος καλύτερα, ενώ εκκρεμεί η εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί, καθώς στην δεξιά ποδοκνημική είχε υποστεί διάστρεμμα και παλαιότερα. Οι μόνοι εκτός ρυθμού ομάδας είναι οι Μπαμπά (εντατικό ατομικό) και Γραμματικός (αναρρώνει από την πρόσφατη επέμβαση).

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει – ανήμερα της αναμέτρησης – η τελική 18άδα με αυτούς να είναι οι: Χουάντερσον, Κηπουρός, Κολίτσης, Κουρούπης, Σαββίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Κουρδάκης, Πουρτουλίδης, Λίμα, Τάι, Σαράφογλου, Χιονίδης, Ματσούκας, Ζάχορα, Σιατραβάνης, Σκόρτσα, Τσιλιανίδης και Ονουάτσι.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κοντέων και Ιντζόγλου, οι ανέτοιμοι Μπαμπά και Γραμματικός, καθώς και οι Κραγιόπουλος, Παληγεώργος και Αποστολίδης. Στην αποστολή του Ηρακλή επέστρεψε μετά από τρία παιχνίδια απουσίας του και για πρώτη φορά σε παιχνίδι του πρωταθλήματος των πλέι οφ, λόγω τραυματισμού και κατάθεσης προσφυγής που απέσυρε, ο Βραζιλιάνος Τάι.

Μετά από την προπόνηση του Ηρακλή ακολούθησε γεύμα της ομάδας στο εστιατόριο της ΠΑΕ στην Μίκρα, ενώ το βράδυ η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

ΜεΝίκη Βόλου εκτίει ο Πουρτουλίδης

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Νίκος Πουρτουλίδης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου της φάσης των πλέι οφ.

Τέλος ο Γιώργος Μαραντάς έχει αναλάβει τον ρόλο του σκάουτερ της ομάδας του Ηρακλή. Του ανθρώπου που θα αναλύει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων ομάδων πριν από κάθε αναμέτρηση της διαδικασίας του τρέχοντος πρωταθλήματος των πλέι οφ.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ