FOOTBALL LEAGUE

Απολογήθηκαν ΑΕΛ, Ψαχνά και Ζάκυνθος

Απολογήθηκαν ΑΕΛ, Ψαχνά και Ζάκυνθος
Ηρακλής, ΑΕΛ INTIME SPORTS

ΑΕΛ, Ηρακλής Ψαχνών και Ζάκυνθος απολογήθηκαν τη Δευτέρα (20/4) στον αθλητικό δικαστή. Αναμένονται οι αποφάσεις της επιτροπής και η γνωστοποίηση της κλήρωσης και της σένρας των play off και των play out.

Για όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα σε Ηρακλή και ΑΕΛ απολογήθηκε τη Δευτέρα (20/4) η ομάδα του κάμπου. Ο γενικός της διευθυντής Νίκος Μπαλατσούκας και ο νομικός Αργύρης Λίβας κλήθηκαν να απολογηθούν για τη δεκάλεπτη καθυστέρηση και ανέφεραν πως αιτία για αυτό ήταν το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Αντωνίου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής Ψαχνών κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το ''ύποπτο'' ματς με την ΑΕΚ, καθώς παρατηρήθηκε υψηλό ποντάρισμα υπέρ της Ένωσης. Ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας ανέφερε ότι θέλει να βγει από το στοίχημα ο Ηρακλής Ψαχνών και ο δικηγόρος Δημήτρης Καρπετόπουλος είπε ότι τα Ψαχνά έχουν κληθεί σε απολογία επειδή έχασαν από τον Ατρόμητο που επιδιώκει να μπει στα πλέι οφ και από την ΑΕΚ που λίγο έλειψε να φτάσει τελικό Κυπέλλου.

Στη Ζάκυνθο παραδέχτηκαν ότι ήταν παράλειψή τους να μην θεωρήσουν στην Αστυνομία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό. Από εδώ και πέρα αναμένονται οι αποφάσεις στις υποθέσεις και η γνωστοποίηση της ημερομηνίας της κλήρωσης των μίνι πρωταθλημάτων της Football League, όπως ασφαλώς και η ημερομηνία της σέντρας.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ