FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στο Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας

Αναβολή στο Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας
Χιονισμένο γήπεδο

Το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΟ Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/1, 15.00), δεν θα γίνει, λόγω του χιονιά.

Η αναμέτρηση του ΑΟ Τρίκαλα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/1, 15.00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, δεν θα πραγματοποιηθεί.

To Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων έχει μετατραπεί σε λευκό τοπίο λόγω του χιονιά και ο διαιτητής αποφάσισε να μη γίνει το ματς, κάνοντας αυτοψία 45 λεπτά πριν από την έναρξή του. Αντίθετα, το Λαμία - Αγροτικός Αστέρας θα γίνει κανονικά, στις 15.00 όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ενημέρωσε λίγο αργότερα: "Αναβολή είχαμε τελικά στο ντέρμπι Τρίκαλα - Αναγέννηση λόγω ακαταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου των Τρικάλων. Οι δύο ομάδες έδωσαν κανονικά το «παρών» και ο διαιτητής κ. Μπαλατσούκας μετά την εκτίμηση που έκανε έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Σε αρκετά σημεία το γήπεδο ήταν παγωμένο και αυτό εγκυμονούσε κινδύνους σοβαρούς για τραυματισμό.
Ο κανονισμός ορίζει ότι οι δύο ομάδες και οι διαιτητές θα πρέπει να βρίσκονται την Κυριακή στο ίδιο σημείο για να δούμε αν θα διεξαχθεί το ματς ή θα πάρει αναβολή οριστική".

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ