FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στο ΔΣ της Football League

Αναβολή στο ΔΣ της Football League
Football League, διοικητικό συμβούλιο INTIME SPORTS

Το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (1/10) διοικητικό συμβούλιο της Football League οδηγήθηκε σε αναβολή. Σε απολογία ΑΕΛ, Κυπαρίσσης, Παναιγιάλειος, συλλυπητήρια ανακοίνωση για Κοντοβαζαινίτη.

Το διοικητικό συμβούλιο που είχε προγραμματίσει για την Πέμπτη (1/10) η Football League οδηγήθηκε σε αναβολή. Σε αυτό ο πρόεδρος της διοργανώτριας Σπύρος Καλογιάννης θα ενημέρωνε τις ομάδες για τις τελευταίες εξελίξεις και τα προβλήματα με τα πιστοποιητικά συμμετοχής που αντιμετωπίζουν οι Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή, αλλά εν τέλει αυτό δεν θα γίνει.

Αιτία το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να χορηγήσει πιστοποιητικό την Πέμπτη (1/10) και στην Παναχαϊκή και στον Πανσερραϊκό, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην παρούσα φάση. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Football League έχει ως εξής: " H συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, που είχε οριστεί για την Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00, αναβάλλεται".

Σε απολογία ΑΕΛ, Κυπαρίσσης, Παναιγιάλειος

Ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League θα απολογηθούν οι ΠΑΕ ΑΕΛ και Παναιγιάλειος, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του κάμπου, Θωμάς Κυπαρίσσης. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε: " To Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 01/10/2015 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 14, 15 (εδ. α΄ παρ. 3 και 7) , 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 27-9-2015).

Την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον ΘΩΜΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ(εκπρόσωπο) για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3 4, 5, 6, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων(ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 26-9-2015)".

Συλλυπητήρια σε Κοντοβαζαινίτη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Football League για τον θάνατο του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη: " Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του Πρώην Προέδρου της ΕΠΑΕ και επί πολλά χρόνια εξέχοντα παράγοντα του ποδοσφαίρου Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ