FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή στη Football League, ζήτησαν παραίτηση του προεδρείου

Αναβολή στη Football League, ζήτησαν παραίτηση του προεδρείου
Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα αναβολή στη Football League. Στο Δ.Σ. της Τετάρτης (19/10) ζητήθηκε η παραίτηση του προεδρείου και το πρωτάθλημα δεν ξεκινά το Σαββατοκύριακο (22-23/10). Εκτός απροόπτου στις 30 του μήνα η σέντρα.

Περίπου τρεις ώρες κράτησε το διοικητικό συμβούλιο της Football League που έγινε την Τετάρτη (19/10). Σε αυτό έγινε γνωστό ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο (22-23/10), όπως είχε ανακοινωθεί. Εκτός απροόπτου η σέντρα θα πάει στις 30 του μήνα.

Από εκεί και πέρα, 11 ΠΑΕ (Καλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, Άρης) ζήτησαν την παραίτηση όλου του προεδρείου της Football League.

Ο α' αντιπρόεδρος Αντώνης Ρέλλας το έπραξε, όχι όμως και ο πρόεδρος Στέλιος Σφακιανάκης και ο β' αντιπρόεδρος, Άρης Λυχναράς, διότι τα 3/4 που απαιτούνταν δεν συμπληρώνονταν. Από το διοικητικό συμβούλιο απουσίαζαν οι ΠΑΕ Πανθρακικός, Καλλονή, Σπάρτη, ενώ ο Πανελευσινιακός, που είχε παρουσία, δεν είχε δικαίωμα ψήφου.

Αναβολή στη Football League, ζήτησαν παραίτηση του προεδρείου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ψηφοφορία τέθηκε και το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος. Έντεκα ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της έναρξης στις 30 Οκτωβρίου υπό όρους και 4 ψήφοι (ΟΦΗ, Κισσαμικός, Αγροτικός και ο Σφακιανάκης) ήταν υπέρ της έναρξης άμεσα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη Δευτέρα (24/10) θα πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο, με σκοπό να συγκροτηθεί πενταμελής επιτροπή, που θα αντικαταστήσει το νυν προεδρείο, ώστε να "τρέξει" το κομμάτι του τηλεοπτικού και του χορηγικού (σ. ο Σφακιανάκης το θεωρεί αυτό παράνομο, ότι δεν προβλέπεται από το καταστατικό).

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής τους στο Κύπελλο, πλην του Κισσαμικού, ο εκπρόσωπος του οποίου είχε αποχωρήσει από το Δ.Σ..

Photo credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ