Αναβολή επικύρωσης στη Football League - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή επικύρωσης στη Football League

ΔΣ Football League

Αναβολή επικύρωσης στη Football League

Περισσότερο από 2,5 ώρες είχε διάρκεια το ΔΣ της Football League την Τρίτη (12/07). Τελικά, μόνο προκήρυξη εκλογών έγινε για τις 15 Ιουλίου, αλλά αυτές όλα δείχνουν πως θα διενεργηθούν στις... 21 Ιουλίου! Αναβολή επικύρωσης.

Δεν έγινε επικύρωση της βαθμολογίας στο ΔΣ της Football League την Τρίτη (12/07), εξαιτίας της έφεσης που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός σε βάρος της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό της. Η Επιτροπή Εφέσεων ενημέρωσε τη διοργανώτρια σχετικά με την εκκρεμοδικία, οπότε η Football League δεν μπόρεσε να επικυρώσει... Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η διοργανώτρια, η οποία επιβεβαίωσε πως έχει κάνει καταγγελία και η Ζάκυνθος. 

Στα των αρχαιρεσιών, ο Στέλιος Σφακιανάκης ενημέρωσε τις ομάδες για την υποψηφιότητά του, ενώ εκτός απροόπτου υποψήφιος θα είναι και ο Σπύρος Καλογιάννης. Οι εκλογές, λοιπόν, προκηρύχθηκαν για τις 15 Ιουλίου (12:00) και όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι την Πέμπτη (14/07).

Γιατί, όμως μπορεί η διαδικασία να μεταφερθεί για τις 21 Ιουλίου; Γιατί φαντάζει απίθανο να έχουν τελεσιδικήσει οι εκκρεμοδικίες μέχρι τις 15/07, ώστε το παλιό συμβούλιο να επικυρώσει τη βαθμολογία και να διαλυθεί. Παράλληλα θα πρέπει να έχουν νομιμοποιηθεί οι τέσσερις ΠΑΕ που προβιβάστηκαν, δηλαδή οι Άρης, Αιγινιακός, ΟΦΗ και Σπάρτη, ώστε να μη χάσουν το δικαίωμα - αν θέλουν - να διεκδικήσουν μέσω εκπροσώπου τους την προεδρία. Σε περίπτωση που δεν έχουν νομιμοποιηθεί, οι εκλογές θα γίνουν στις 21/07 και οι όποιες υποψηφιότητες θα μπορούν να κατατεθούν ως τις 19 Ιουλίου.

Το πλάνο... επικύρωσης που δεν πέρασε εν τέλει ήταν η υποσημείωση αν πέσουν δύο ομάδες με δικαστικές αποφάσεις, να μείνουν αντίστοιχα δύο που θα υποβιβάζονταν για αγωνιστικούς λόογους. Αν υποβιβάζονταν περισσότερες από δύο, τότε θα καλύπτονταν μόνο τα δύο κενά και όχι πιθανό τρίτο.

Η ανακοίνωση

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Δεν πραγματοποιήθηκε η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Football League περιόδου 2015-2016 λόγω εκκρεμοδικιών στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα. Η επικύρωση θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 15/07/2016.

2. Ορίστηκε νέα συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου για την Παρασκευή 15/07/2016 και ώρα 12:00 μ.μ. με θέματα ημερήσιας διάταξης:

α)Συγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα

β)Εκλογή Προέδρου

γ)Εκλογή Α’ και Β’ Αντιπροέδρων.

Σε περίπτωση που:

α) δεν έχουν νομιμοποιηθεί οι τέσσερις (4) ομάδες που ανήλθαν στην Β’ Εθνική Κατηγορία έως και την Πέμπτη 14/07/2016 και

β) δεν είναι εφικτή η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα, το Διοικητικό Συμβούλιο για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Προέδρου και Αντιπροέδρων ορίζεται για την Πέμπτη 21/07/2016 και ώρα 13:00 μ.μ.».

Πηγή: flnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απόφαση για υποβιβασμό του Πανελευσινιακού
Απαλλάχθηκαν Ξάνθη, Πανευλευσινιακός για το ματς Κυπέλλου  
SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24