FOOTBALL LEAGUE

Αναβολή σε Αγροτικός - Αρης και Πανσερραϊκός - Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ / ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
Αγροτικός, γήπεδο, χιόνι MOTIONTEAM

Ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης αποφάσισε τη νέα αναβολή στο παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη, για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Αναβολή και στο Πανσερραϊκός - Λαμία.

Όπως το Σάββατο (14/1), έτσι και την Κυριακή (15/1) η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League, αναβλήθηκε. Ο αγωνιστικός χώρος στο "Δ. Κοντικάκης" ήταν σε καλύτερη κατάσταση μετά τον χιονιά, αλλά μπροστά από μια εστία υπήρχε πάγος.

Μετά από δύο ελέγχους, ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα και πλέον η διοργανώτρια αρχή θα το ορίσει σε νέα ημερομηνία. Το ίδιο έγινε και με το Πανσερραϊκός - Λαμία, που είχε προγραμματιστεί για τις 15.00.

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε: " Μετά από δύο αυτοψίες του διαιτητή της αναμέτρηση, Αριστομένη Κουτσιαύτη και του παρατηρητή του αγώνα, Δημήτρη Μπόνου τις 13.00 και 14.00 αντίστοιχα αποφασίστηκε για λόγους διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων η οριστική αναβολή του σημερινού παιχνιδιού Αγροτικός Αστέρας – Άρης.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα ανακοινώσει τη νέα ημερομηνία του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αναβλήθηκε το Αγροτικός Αστέρας - Άρης
Πρόταση του Άρη στον Πίτου Γκαρσία
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ