FOOTBALL LEAGUE

Αλλαγή ημερομηνίας στο ΟΦΗ - Βέροια

ΟΦΗ - ΔΟΞΑ / FOOTBALL LEAGUE(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

To Σάββατο (10/2) στις 17:00 αντί την Κυριακή (11/2) στις 15:00 θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Βέροια στο "Γεντί Κουλέ", για την 16η αγωνιστική της Football League.

To Σάββατο (10/2) στις 17:00 αντί την Κυριακή (11/2) στις 15:00 που είχε αρχικά οριστεί θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Βέροια στο "Γεντί Κουλέ", για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή απάντησε θετικά στο αίτημα του ΟΦΗ, για αλλαγή ημέρας του αγώνα, λόγω του καρναβαλιού που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Το παιχνίδι ΟΦΗ-Βέροια θα καλυφθεί από την WEB-TV της ΕΡΤ.

*Την Τρίτη (6/2) επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα αξιολογήσει τους τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρα και Ντίνα, για το κατά πόσο θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τη Βέροια που θα γίνει τελικά το Σάββατο (10/2, 5μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ειδικά για τον Ντίνα, οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο παιχνίδι είναι πολλές.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΜΕΣΙΔΗ

"Τα 30 του χρόνια έκλεισε ο Δημήτρης Κομεσίδης (γενν. 1988) και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν ξέχασε τον έμπειρο αμυντικό. Μια τούρτα τον περίμενε στα αποδυτήρια για να σβήσει κεράκια με τους συμπαίκτες του. Ο Κομεσίδης αγωνίζεται για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ.

Δημήτρη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και άνοδο με την ομάδα μας στην Σούπερ Λίγκ, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι και φέτος μια από τις πολύτιμες μονάδες του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο "Πλατάκης" στις Πατέλες για την προσφορά της τούρτας στα γενέθλια κάθε παίκτη του ΟΦΗ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ