FOOTBALL LEAGUE

Ακάθεκτη η Λαμία, ισόπαλοι Απόλλων - ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΦΗ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΟΦΗ, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Έκτη εντός έδρας νίκη εφέτος για τη Λαμία (3-0 τον Αχαρναϊκό) στην Stoiximan.gr Football Λeague και -2 από την κορυφή με ματς λιγότερο. Στο 0-0 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ, φοβερή ανατροπή του ΑΟΧ (3-2 τον Αιγινιακό). (VIDEO).

Σε έξι παιχνίδια στην έδρα της η Λαμία, έξι νίκες. Η εξαιρετική πορεία των Φθιωτών στην Stoiximan.gr Football League συνεχίστηκε και την Τετάρτη (18/1), στην εμβόλιμη 11η αγωνιστική. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε εύκολα 3-0 του Αχαρναϊκού και είναι πλέον στο -2 από την κορυφή, αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Ο Καραγιάννης στο 15’ άνοιξε το σκορ και στο 50’ ο Ντουρμισάι έκανε το 2-0. Στο 63’ με πέναλτι ο Βασιλόγιαννης έγραψε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Ο Αχαρναϊκός παρουσιάστηκε αδύναμος και γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα του, μένοντας στους 14 βαθμούς.

Στη Ριζούπολη ο πρωτοπόρος Απόλλων υποδέχτηκε τον ΟΦΗ. Παιχνίδι με ένταση και δυνατές μονομαχίες ανάμεσα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση (0-0), η οποία πήγε στο πάθος. Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να προηγηθούν νωρίς στον αγώνα, στο 3'. Ο Μιλοσάβλιεβ με ωραίο σκαφτό πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι. Αυτή ήταν η σπουδαιότερη φάση του ματς.

Ο Απόλλων, που έμεινε αήττητος για ένα ακόμα ματς στο πρωτάθλημα, είχε την υπεροχή στο β' μέρος, αλλά πέρα από μια κεφαλιά του Πετρόπουλου και ένα σουτ του Αλμπάνη, δεν απείλησε τον ΟΦΗ. Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Κώτσιου, ύστερα από εναέρια σύγκρουση με τον Όστοϊτς. Ο στόπερ του ΟΦΗ έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του και έγινε αλλαγή. Αργότερα ο γιατρός ενημέρωσε ότι ο έμπειρος αμυντικός συνήλθε, αν και πήγε στα αποδυτήρια συνοδεία φορείου.

Τρομερό παιχνίδι έγινε στα Χανιά. Ο ΑΟΧ προηγήθηκε στο 8' με τον Αποστολόπουλο απέναντι στον Αιγινιακό, ισοφαρίστηκε στο 22' από τον Ζούρκο, ενώ η ομάδα της βόρειας Πιερίας έκανε ανατροπή, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 53΄με τον Ρανγκέλοφ. Οι Κρητικοί του Σάκη Παπαβασιλείου, ωστόσο, σημείωσαν δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 73' ο Γεωργακόπουλος και στο 76' ο Αποστολόπουλος έδωσαν στα Χανιά το προβάδισμα που διατηρήθηκε μέχρι τέλους (3-2)! Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Ο Αγροτικός Αστέρας υποχρέωσε (1-0) τον Πανθρακικό στη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα του. Αυτή μάλιστα ήταν για την ομάδα της Κομοτηνής η 4η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Το γκολ για την ομάδα του Ευόσμου, που πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της και εδραιώθηκε στην πρώτη 5άδα, σημείωσε στο 4'ο Γκέσιος.

Ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαίο βαθμό στην έδρα της Σπάρτης, κυρίως χάρη στην εμφάνισή του τερματοφύλακά του, Γιώργου Στρέζου, ο οποίος στο 63' απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Λώττας.Έτσι, οι «μελανόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό εκτός έδρας μετά από πέντε αγώνες και ανέβηκαν στους 12 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έμεινε για έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη και συνεχίζει με 14 βαθμούς.

Εξαιρετικό ματς και στο Ελ Πάσο. Η Καλλιθέα έμεινε στο 2-2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, μια ισοπαλία βολική και για τις δύο ομάδες. Ο Ντάνκουα στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Αναγέννηση, ο Σμυρλής ισοφάρισε σε 1-1 μόλις οκτώ λεπτά αργότερα και στη συνέχεια ο Ντιατά (27') έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της Καρδίτσας.Η Καλλιθέα είχε δοκάρι στο 50ό λεπτό με τον Κατσικογιάννη, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον Πάτα στο 75ο λεπτό. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Καλλιθέα είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση, από τη στιγμή που τα νέα αποκτήματα ακόμη δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν.

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το Live των αγώνων.

Οι συνθέσεις των αγώνων:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2-2

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ EUROKINISSI SPORTS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος (66' Μάκο - 70' Ηλιάδης), Τσώνης, Γκίνη, Κατσικογιάννης (58' Γουόρντεν), Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνγκουα (49' Ζδράβος), Τσιλούλης (79' Καραγιάννης), Ντιατά (71' Τζέκος), Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΦΗ 0-0

ΑΠΟΛΛΩΝ (Άκης Μάντζιος):Γεωργακοπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55' λ. τρ. Τσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος (78' Τζάνης), Κρητικός (89' Σιατραβάνης), Πατρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (78' λ. τρ. Νάστος), Όστοϊτς, Χίσι (60' Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι (67' Μάνος), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (28' Χαλκιαδάκης, 74' Κυριαλάνης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος (65' Νικόλτσης), Ζυγκερίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης (46' Δεινόπαπας), Βαφέας, Γκότοβος, Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (81' Πάτο), Θεοδωρίδης (73' Έππας), Γκέσιος.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)
Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

ΛΑΜΙΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3-0

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Πίτκας, Σπυρόπουλος, Καραγιάννης (51’ Τζόκιτς), Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (75’ Μπουλούλης), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (61’ Φερφελής), Βάντερσον

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς):Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Καραντασιάδης (40’ Κυριαζόπουλος), Μουστάκης, Παπατόλιος, Τζέφερσον (84’ Μεγαλοοικονόμου), Σταμούλης, Ντάγκρας (58’ Ζαχαρός), Ματσούκας, Πλαβούκος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Ζαραβίνος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ:Απτόσογλου, Δόσης (Αθηνών)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 3-2

FOOTBALL LEAGUE / ×ÁÍÉÁ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ×ÁÍÉÁ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (58' Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (58' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Σταματής (90'+1' Κοζάκης).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Πατράλης, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Ζούρκος (81' Σκραπάρας), Γκατσολάρι, Ζγκούρη (71' Παπαδόπουλος), Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71' Μουκίδης).

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

ΣΠΑΡΤΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-0

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης (82’ Καρτσαμπάς), Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Κατσίκης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος (65’ Αναστασάκος), Λώττας, Ηλιόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Στίκας,Ρότα, Καζβιρόπουλος (61’ Ρέλλας), Καζναφέρης, Μπούζας, Μωϋσίδης, Κατίδης (65’ Ξόμπλιος), Τσιλιγγίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός (80’ Κοντοές).

Διαιτητής: Νίκας (Μεσσηνίας

Βοηθοί: Αθανασοπούλου, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μακρυωνίτης, Γραικός, Καμπούρης, Τσούπρος, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης (80’ Κορομηλάς), Ζέλιος (58’ Κωνσταντινίδης), Κασνέτση, Νίασον, Πρίντεμπς, Αγγελούδης (65’ Δημόπουλος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης (83’ Τριανταφύλλου), Αγριμάκης (46’ Σοφιάνης), Ζουλιώτης, Λίταινας, Γιουκαρής (81’ Γιώργου), Λαμπράκης, Φράγκος.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

Βοηθοί: Σιδέρης, Κακαφώνης (Αχαΐας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Πανελευσινιακός-Καλλονή 3-1 (2’ Αγγελούδης, 71’ Πρίντεμπς, 76’ Σταματάκης- 55’ Ευαγγελιδάκης)

ΑΟΧ-Αιγινιακός 3-2 (8', 76' Αποστολόπουλος, 73' Γεωργακόπουλος - 22' Ζούρκος, 53' Ρανγκέλοφ)

Σπάρτη-Παναιγιάλειος 0-0

Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ 0-0

Λαμία-Αχαρναϊκός 3-0 (15' Καραγιάννης, 50' Ντουρμισάι, 63' Βασιλόγιαννης)

Καλλιθέα-Αν. Καρδίτσας 2-2 (18' Σμυρλής, 75' Πάτας - 11' Ντάνκουα, 27' Ντιατά)

Πανθρακικός-Αγροτικός 0-1 (4' Γκέσιος)

Άρης - Πανσερραϊκός 4-0 (21', 29' Ντούνης, 24' Ιντζίδης, 89' Μιλούνοβιτς)

Η ΒΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 27

2. Λαμία 25 *

3. Άρης 23 *

4. ΟΦΗ 21

5. Αγροτικός 19 *

6. Αχαρναϊκός 14

7. Σπάρτη 14 *

8. Πανσερραϊκός 13 *

9. ΑΟ Τρίκαλα 12 **

10. Παναιγιάλειος 12

11. Κισσαμικός 12

12. Πανθρακικός 11

13. ΑΟΧ 10 **

14. Αιγινιακός 10

15. Αν. Καρδίτσας 9 **

16. Καλλιθέα 8

17. Πανελευσινιακός 6

18. Καλλονή 6

- Οι ομάδες με * έχουν ένα ματς λιγότερο.

- Οι ομάδες με ** έχουν δύο ματς λιγότερα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12Η)

Σάββατο (22/1)

Αχαρναϊκός - Άρης (14.00)

ΟΦΗ - Λαμία (16.00)

Κυριακή (22/1)

Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης (15.00)

Καλλονή - Τρίκαλα (15.00)

Κισσαμικός - ΑΟΧ (15.00)

Πανσερραϊκός - Πανθρακικός (15.00)

Αιγινιακός - Καλλιθέα (15.00)

Αγροτικός Αστέρας - Σπάρτη (15.00)

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ