FOOTBALL LEAGUE

Ακάθεκτη η Λαμία, γκέλα για Σπάρτη στην Ελευσίνα

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της στη Stoiximan.gr Football League, νικώντας 1-0 την Καλλιθέα, ενώ η Σπάρτη έμεινε στο 1-1 με την Ελευσίνα. Νίκες για Κισσαμικό, Αχαρναϊκό, Απόλλωνα και Τρίκαλα.

Η ξέφρενη πορεία της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League συνεχίζεται και προς το παρόν δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα την ανακόψει. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Καλλιθέας και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες και μια ισοπαλία, με τον Όμο να είναι ο σκόρερ του αγώνα στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης.

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη των αγώνων

Μάλιστα, σημειώθηκε και μια ιστορική στιγμή στο 60ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Βάντερσον. Η Λαμία είχε κερδίσει πέναλτι, ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά έκανε προσποίηση πριν πλασάρει και ο διαιτητής τού έδειξε κίτρινη κάρτα και έδωσε έμμεσο για την Καλλιθέα. Ναι, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς δεν υπάρχει επανάληψη και το είδαμε για πρώτη φορά φέτος στα ελληνικά γήπεδα. Πιθανότατα δεν το γνώριζε ούτε ο Βάντερσον, γι' αυτό και έκανε προσποίηση πριν την εκτέλεση, ρίχνοντας κάτω τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας. Ο Ντουρμισάι αποβλήθηκε στο 64' για τη Λαμία.

ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΣΠΑΡΤΗ

Στην Ελευσίνα, η Σπάρτη άφησε δυο βαθμούς, μένοντας στο 1-1 με τον Πανελευσινιακό, που πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ η ίδια μετράει 11 και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ηλιόπουλο στο 27', για να ισοφαρίσει στο 50' ο Τσούπρος για την Σπάρτη. Μέχρι τη λήξη του αγώνα δεν σημειώθηκε άλλο γκολ και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Στο 74', ο Ο Ταμπάκης των γηπεδούχων, ύστερα από μία εναέρια μονομαχία, έπεσε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα. Όμως, μετά την άμεση παρέμβαση των παικτών, αλλά και του διαιτητή, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

ΝΕΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την αήττητη πορεία του, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα (έχει και δυο ισοπαλίες), φτάνοντας τους 17 βαθμούς και παραμένοντας δεύτερος. Θύμα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" έπεσε ο Πανσερραϊκός στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων επικράτησε 1-0 χάρη στο γκολ του Πετρόπουλου στο 48' με σουτ από πάσα του Αλμπάνη. Οι Σερραίοι έμειναν στους 10 βαθμούς, χάνοντας για τρίτη φορά φέτος.

"ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε ανοδική πορεία παραμένουν τα Τρίκαλα, που προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Νίκησαν με 3-0 τον Πανθρακικό εντός έδρας, καθαρίζοντας το ματς από το πρώτο ημίχρονο και έφτασαν τους δέκα βαθμούς, έναντι οκτώ της ομάδας της Κομοτηνής. Ο Κουσκουνάς στο 18' και ο Λεάντρο στο 44' πέτυχαν τα πρώτα γκολ για τους γηπεδούχους, που δεν συνάντησαν δυσκολία για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη. Μάλιστα, στο 89' ο Τζάκσον έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο τρίποντο των Τρικάλων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Στα Χανιά, ο Κισσαμικός κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Αιγινιακό, επικρατώντας 1-0. Οι Κρητικοί επιβλήθηκαν χάρη στο γκολ του Τσερκέζου στο 57' και έφτασαν τους δέκα βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες φέτος. Όσο για την ομάδα της Πιερίας, έμεινε στους πέντε βαθμούς, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα της. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Τιάγκο Σίλβα.

ΜΕΝΕΙ ΨΗΛΑ Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Όσο για τον Αχαρναϊκό, κατάφερε να επιβληθεί 2-1 του Αγροτικού Αστέρα εντός έδρας και έφτασε τους 14 βαθμούς. Η ομάδα του Μενιδίου έφτασε τις πέντε νίκες και παραμένει στα υψηλά κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα, βάζοντας από κάτω την ομάδα του Ευόσμου, που έμεινε στους 13 βαθμούς. Ο Ματσούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και στο 56', ενώ ο Ταϊανάν μείωσε στο 72', χωρίς να αλλάξει κάτι ως το φινάλε του αγώνα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 84' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκότοβου.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Κισσαμικός - Αιγινιακός 1-0 ( 57'Τσερκέζος)

Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 ( 45 +1', 56'Ματσούκας - 72'Ταϊανάν)

Πανελευσινιακός - Σπάρτη 1-1 ( 50' Τσούπρος - 27'Ηλιόπουλος)

Απόλλων Σμύρνης - Πανσερραϊκός 1-0 ( 48'Πετρόπουλος)

Λαμία - Καλλιθέα 1-0 ( 47'Όμο)

Τρίκαλα - Πανθρακικός 3-0 ( 18'Κουσκουνάς, 44'Λεάντρο, 89' Τζάκσον)

ΟΦΗ - Παναιγιάλειος (17:00, "Θ. Βαρδινογιάννης")

Άρης - ΑΟ Χανιά (17:00 ΕΡΤ3, "Κλ. Βικελίδης")

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Καλλονή - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ