FOOTBALL LEAGUE

Άκαρπη επαφή με Όγιος

Άκαρπη επαφή με Όγιος
INTIME SPORTS

Συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα έγινε το μεσημέρι της Πέμπης μεταξύ του εκπροσώπου του πρώην τεχνικού του Ηρακλή Γκιγιέρμο Ογιος με τον διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Μπέζα, για τα δεδουλευμένα του Αργεντινού τεχνικού.

Χωρίς αποτέλεσμα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνάντηση μεταξύ του εκπροσώπου του πρώην τεχνικού του Ηρακλή Γκιγιέρμο Ογιος με τον διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργου Μπέζα, για τα δεδουλευμένα του Αργεντινού τεχνικού.

Η πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλή δια του διευθυντή της ΠΑΕ φέρεται να τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας τρόπος ούτε να πληρωθεί αλλά ούτε καν να υπάρξει κάποιος διακανονισμός.Κι όσο για την οφειλή στον Όγιος πρόκειται για περίπου μισθούς τριών μηνών, που αντιστοιχεί περίπου στο 50% του αρχικού συμβολαίου που είχε υπογράψει με την ΠΑΕ Ηρακλής.

Αρκετοί τραυματισμοί

Στο αγωνιστικό κομμάτι η επόμενη μέρα του παιχνιδιού με τον Αιγινιακό ανέδειξε αρκετά προβλήματα στο αγωνιστικού δυναμικό του Ηρακλή, μέσα από την προπόνηση, που ολοκληρώθηκε μετά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος Τάι, για μια ακόμη φορά, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον – πολύπαθο - αριστερό δικέφαλό του κατά την διάρκεια του αγώνα και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Είναι η τέταρτη φορά, που ενοχλείται στο συγκεκριμένο σημείο και θεωρείται βέβαιο ότι θα χάσει τις αναμετρήσεις της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και της Τετάρτης με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Ακόμη είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας και ήδη άρχισε εκ νέου πρόγραμμα θεραπείας.

Ακόμη ο Μιχάλης Μπουκουβάλας υποβλήθηκε σε θεραπεία, διότι το – γνωστό – παλαιό τραύμα του στην ποδοκνημική του, που τον ταλαιπωρεί, εμφάνισε πιο έντονο οίδημα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ήδη νοκ άουτ για τον αγώνα του Βόλου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται ως μεθαύριο Σάββατο.

Σε θεραπεία πέρασε και ο Άγγελος Παπαστεριανός για την τραυματισμένη ποδοκνημική του, που επιβάρυνε αγωνιζόμενος την Τετάρτη. Ο Σάββας Σιατραβάνης αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική (πρόσθιο διάστρεμμα) και το αν θα είναι έτοιμος για το Βόλο θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραυματισμού του.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέστη εκτεταμένο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από κτύπημα αντιπάλου, ακολούθησε θεραπεία, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Τέλος οι Μπέντζαμιν Ονουάτσι και Φώτης Κηπουρός είναι ασθενείς και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο δεύτερος από εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Κι όσο για τον Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας και να περάσει τις επόμενες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς – όπως όλα δείχνουν – το χειρουργημένο γόνατό του έχει αποκατασταθεί.

Οι τιμωρημένοι

Παράλληλα με τα θέματα τραυματισμών, η τεχνική ηγεσία έχει να διαχειριστεί πολλά προβλήματα και στο επίπεδο των καρτών, μετά τον αγώνα με τον Αιγινιακό.Ο Άγγελος Παπαστεριανός συμπλήρωσε επτά (7) κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο (2) αγωνιστικών στον προσεχή αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε αυτόν με τον Φωστήρα στην Αθήνα.

Στα ίδια δύο παιχνίδια θα απουσιάσει και ο Ντάριο Ζάχορα που επίσης συμπλήρωσε επτά (7) κίτρινες κάρτες.

Τέλος ο Νίκος Σαββίδης έχει συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ