FOOTBALL LEAGUE

Ο Αιγύπτιος Μορσέντι θέλει να πάρει τον Παναιγιάλειο

Ο Αιγύπτιος Μορσέντι θέλει να πάρει τον Παναιγιάλειο

Ο επιχειρηματίας Μοχάμεντ Μορσέντι εξέφρασε ενδιαφέρον να αποκτήσει τις μετοχές του Παναιγιάλειου. Συναντήθηκε με τη δημοτική αρχή, ενώ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας είναι θετικός να πουλήσει. Ποιος είναι ο Αιγύπτιος...

O 53χρονος Αιγύπτιος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Μορσέντι βρίσκεται τον τελευταίο μήνα στο Αίγιο για επενδύσεις και μέσω του Αιγιώτη δικηγόρου Δημήτρη Ανδριόπουλου συναντήθηκε τη Δευτέρα (17/8) με την δημοτική αρχή. Στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος, ο ανηψιός του Μορσέντι Σίντκι Χασσάν και η προσωπική βοηθός του, Μελίνα Μπιλίρη.

Ο Μορσέντι είναι ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας ( Morshedy Group) και εξέφρασε την πρόθεσή του να εμπλακεί στον Παναιγιάλειο. Για την ακρίβεια να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας, είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον, έχει τη διάθεση να παραδώσει τη σκυτάλη και περιμένει να δει πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις.

Το κλίμα που διαρρέεται από όλες τις πλευρές είναι πως ίσως και την Τρίτη (18/8) πέσουν οι υπογραφές και αλλάξει σελίδα η αιγιώτικη ομάδα. Σημειώνεται πως το ενδιαφέρον "έσκασε" μία μέρα μετά την ανακοίνωση πρόσληψης προπονητή. "Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Πρώτα να ολοκληρωθεί το deal και μετά θα πούμε περισσότερα" δήλωσε στο Sport24.gr ο νομικός που εκπροσωπεί τον Αιγύπτιο, Δημήτρη Ανδριόπουλο.

* Η φωτογραφία είναι από τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα (17/8) ο Μορσέντι με τη δημοτική αρχή.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ