FOOTBALL LEAGUE

Άγριος καβγάς με ποδοσφαιριστές της Λαμίας

Άγριος καβγάς με ποδοσφαιριστές της Λαμίας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχουν τέλος τα πειθαρχικά παραπτώματα ποδοσφαιριστών της Λαμίας, καθώς Τζόκιτς, Μίλιεβιτς και Πίντο είχαν άγριο καβγά με θαμώνες μπαρ της φθιωτικής πρωτεύουσας, με το δεύτερο να φεύγει με αίματα στο πρόσωπο.

Η Λαμία δεν είχε κάποιο ματς για την 26η αγωνιστική της Football League, καθώς αυτό που ήταν προγραμματισμένο με την Παναχαϊκή αναβλήθηκε. Τρεις εκ των ποδοσφαιριστών της τοπικής ομάδας βγήκαν για ποτό, με την έξοδο τους να καταλήγει σε επεισοδιακό καυγά.

Οι δύο Σέρβοι, Μίλος Τζόκιτς και Κρίστιαν Μίλιεβιτς, κι ο Βραζιλιάνος φορ, Ζον Πίντο, είχαν παρεξήγηση με παρέα κατοίκων της πόλης σε μπαρ κεντρικής πλατείας. Για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, όπως αναφέρει το Lamiareport, κάποια στιγμή άρχισαν να σπρώχνονται μεταξύ τους, ενώ ακολούθησαν μπουνιές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μίλος Τζόκιτς - αυτός που είχε και την πιο ενεργή συμμετοχή στον καυγά - αποχώρησε με αίματα στο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό, Κοτσώνης και Καραλής είχαν θερμό επεισόδιο στην προπόνηση της ομάδας της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ