FOOTBALL LEAGUE

ΑΕΚ - Ερμιονίδα 4-0

ΑΕΚ - Ερμιονίδα 4-0
ΑΕΚ πανηγυρική Αραβίδης Ντούνης INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε εύκολα με 4-0 την Ένωση Ερμιονίδας και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Ανάκογλου, Ντούνης, Αραβίδης και Ντακόλ τα γκολ της ''Ένωσης''.

Η Ένωση Ερμιονίδας είναι η μία από τις δύο ομάδες που σταμάτησαν την ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα, μια και στην Αργολίδα είχε κρατήσει την ''Ένωση'' στο 0-0. Τα δεδομένα στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν έτσι, με τον Δικέφαλο να επικρατεί άνετα με 4-0.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με την Ένωση Ερμιονίδας στο ΟΑΚΑ. Παρότι ο Τραϊανός Δέλλας παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές στη βασική σύνθεση, αυτό δεν επηρέασε το σύνολο, που έδειξε και πάλι ότι είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, που τουλάχιστον αυτές τις ομάδες μπορεί εύκολα να τις ''καθαρίζει''.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή καταγράφηκε στο 17', όταν το σουτ του Ρόβα χτύπησε στο δοκάρι του Πονηρού. Ακολούθησε στο 25' τριπλή φάση για την Ενωση, όταν ο Ντούνης έστειλε τη μπάλα δύο φορές επάνω στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Ανάκογλου μπλόκαρε ο Πονηρός.

Η αρχή έγινε στο 37'. Ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από αρκετά σώματα, ο Πονηρός απέκρουσε και ο Ανάκογλου που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε (1-0). Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απέκτησαν ''αέρα'' δύο τερμάτων. Στο 43' η μπάλα στρώθηκε στον Ντούνη, ο οποίος με σουτ βρήκε δίχτυα (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ''κιτρινόμαυροι'' έριξαν ρυθμούς, αλλά έλεγχαν και τότε το παιχνίδι. Στο 64' από φάση διαρκείας ο Μπαρμπόζα έστρωσε στον Αραβίδη, ο οποίος με ''κεραυνό'' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ρεκόρ καριέρας από τον επιθετικό της ΑΕΚ, που έφτασε τα 14 γκολ!

Η πρώτη καλή στιγμή της Ερμιονίδας ήρθε στο 77', όταν ο Τσακόν έπιασε το σουτ, το ο οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90'+2' ο Ντακόλ. Ο Κρισάντους έσπασε αριστερά τη μπάλα, ο Πονηρός απέτυχε να μπλοκάρει σταθερά και ο Βραζιλιάνος που... παραμόνευε σημείωσε το 4ο γκολ της ΑΕΚ.

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε το live της αναμέτρησης

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου (56΄Κρισάντους), Ρόβας, Μάνταλος (63' Κορδέρο), Ντούνης, Μπαρμπόσα (73' Ντακόλ), Αραβίδης

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μ. Σεροπιάν): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Δωματάς (76' Κουτσοσπύρος), Όμο, Τούτοριτς, Ταπέ, Σβόγιτς (60' Συμελίδης), Βλαχόπουλος (67' Τσακόν), Μηλιώτης, Παβίσεβιτς

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Κολοσιώνης (Αιτωλ/νίας)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ