FOOTBALL LEAGUE

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κρισάντους (δύο γκολ) νίκησε με 3-0 τον Άλιμο στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα από την Ερμιονίδα, ξεκινά τα πλέι - οφ, με 10 βαθμούς.

Με το Νιγηριανό φορ, Μακόλεϊ Κρισάντους, να πετυχαίνει και δύο από τα τρία τερματά της (το τελευταίο ανήκει στον Ζόριτς) και εν γένει να δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η ΑΕΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα προκειμένου να κάμψει με 3-0 την αντίσταση του Αλίμου, στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου στην πρώτη θέση και πλέον στρέφει το βλέμμα της στα πλέι -οφ. Εκεί όπου θα ξεκινήσει με 10 βαθμούς, μιας κι ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 1-0, από την Ερμιονίδα. Αντίθετα ο Άλιμος μετά από μία σεζόν στη Football League, υποβιβάζεται και επιστρέφει στη Γ' Εθνική.

Η ανασκόπηση της αναμέτρησης

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και ανέλαβε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη της, η υπεροχή της Ένωσης έφερε και το πρώτο γκολ με σκόρερ το Νιγηριανό επιθετικό, Μακόλεϊ Κρισάντους. Μετά από καλή συνεργασία Πεταυράκη και Μπαρμπόζα, ο Πορτογάλος έβγαλε μπροστά σε κενή εστία τον Μακόλεϊ Κρισάντους, με το Νιγηριανό να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ με την Ένωση.

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Μετά από τρία λεπτά, ο Βαγγέλης Πλατέλλας συνέκλινε από τα δεξιά προς το κέντρο, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Σταυριανού.

Με τους Κρισάντους, Ζόριτς και Μπαρμπόζα να είναι κινητικότεροι των υπολοίπων, ωστόσο να αφήνουν τις προσπάθειές των ημιτελείς, ο ρυθμός της αναμέτρησης ακολούθησε πτωτική πορεία.

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος με σουτ υπό δύσκολη γωνία κι ο Τζανετόπουλος που αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή ύστερα από φάουλ του πρώτου, επιχείρησαν να διευρύνουν το προβάδισμα της Ένωσης, χωρίς όμως να το καταφέρουν. Με το γκολ του Κρισάντους να τις χωρίζει, πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ έφτασε και στο δεύτερο της γκολ, πάλι με τον Μακόλεϊ Κρισάντους. Τρία λεπτά μετά την έναρξή του, ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα κι ο Νιγηριανός φορ με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στο βάθος της εστίας του Αλίμου σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση και τρίτο με τη φανέλα της Ένωσης.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Άλιμο, που είδε και τον τεχνικό του Πέτρο Δημητρίου να αποβάλλεται από το διαιτητή της αναμέτρησης, στο 51ο λεπτό.

Οι αλλαγές των δύο προπονητών προσέδωσαν μία στασιμότητα στο ρυθμό του ματς, με τον Ζόριτς στο 71ο λεπτό να αποτυγχάνει μέσα από την περιοχή να διευρύνει το προβάδισμα για την ΑΕΚ κι ενώ είχαν μεσολαβήσει δύο "λάτιν" προσπάθειες του Αλίμου, με τον Μπεριέξ και Ραφαέλ Αλέξ, ανεπιτυχείς κι αυτές.

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πλατέλλας που κυνηγούσε το γκολ, δεν κατάφερε να το πετύχει καθώς η κεφαλιά του έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπαντίκου.

Ο Σαγανάς στο 78ο λεπτό δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Άλιμο, "αδειάζοντας" με εξαιρετική κίνηση τον αντιπαλό του. Το σουτ, όμως, που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Καραγκιολίδη.

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0
INTIME SPORTS

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μακόλεϊ Κρισάντους απώλεσε μία σπάνια ευκαιρία να φτάσει στο χατ-τρικ, μπροστά σε κενή εστία.

Στο 90ό λεπτό, ο Μπαρμπόζα έβγαλε τον Ζόριτς τετ-α-τετ με τον Μπαντίκο και ο Μαυροβούνιος άσος που έψαχνε το γκολ, σκόραρε διαμορφώνοντας το 3-0.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον (64' Κορδέρο), Φαγέ (69' Γροντής), Ζόριτς, Κρισάντους (85' Αραβίδης), Μπαρμπόζα, Πλατέλλας.

ΑΛΙΜΟΣ: Σταυριανός (62' Μπαντίκος), Καρδάρης (46' Σαγανάς), Γαβριήλ, Καρακώστας, Τσαρτσαρής, Τεϊσέιρα, Μπόνγκ (33' Ραφαέλ Αλέξ), Σταύρου, Παντελής, Τιάγκο, Μπεριέξ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 26Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1ος όμιλος

Σάββατο 4 Απριλίου (15:00)

Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή 4-2(24', 85' Ταμπάκης, 48', 51' Γέσιτς - 79', 90'+1' Μαρουκάκης)

ΑΕΚ - Άλιμος 3-0(10', 48' Κρισάντους, 90' Ζόριτς)

ΑΟΧ - Επισκοπή 2-0(8', 76' Κρητικός)

Φωστήρας - Παναιγιάλειος 0-3(9' Μίλιεβιτς, 20', 63' Τζημογιάννης)

Ερμιονίδα - Απόλλων 1-0(62' Παβίσεβιτς)

Πανηλειακός - Καλλιθέα 0-3(α.α.)

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχν.

2oς όμιλος

Κυριακή 5 Απριλίου (15:00)

Απόλλων 1926 - Αγροτικός Αστ. (Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αιγινιακός - Φωκικός (Δημ. Αιγινίου)

Ηρακλής - ΑΕΛ (OTE Sport 2, Καυτανζόγλειο)

Τύρναβος - Εθν. Σερρών (Αλκαζάρ)

Ζάκυνθος - Πιερικός (Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Αν. Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β. (OTE Sport 5, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Ρεπό: Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος:

1. ΑΕΚ 65

2. Παναχαϊκή 46

3. Απόλλων 45

4. Χανιά 42

5. Ερμιονίδα 41

6. Παναιγιάλειος 40

7. Αχαρναϊκός 35

8. Καλλιθέα 33

9. Επισκοπή 26

10. Ηρακλής Ψαχνών 23

11. Άλιμος 21

12. Φωστήρας 15

13. Πανηλειακός 1

2ος όμιλος

1. Ηρακλής 57

2. Ολυμπιακός Βόλου 45

3. Λαμία 43

4. ΑΕΛ 42

5. Ζάκυνθος 36

6. Πιερικός 30

7. Αν. Καρδίτσας 29

8. Αιγινιακός 27

9. Αγροτικός Αστέρας 26

10. Τύρναβος 26

11. Απόλλων 1926 25

12. Εθν. Σερρών 15

13. Φωκικός 12

** Οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στα πλέι οφ. Θα σχηματιστεί νέο μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στη Superleague.

*** Οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου παίρνουν την άγουσα για την Γ' Εθνική.

**** Ο 5ος έως τον 10ο κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ. Οι έξι δηλαδή από τον 1ο όμιλο και οι 6 από τον 2ο θα τεθούν αντιμέτωποι όχι στο ίδιο νέο πρωτάθλημα. Ξεχωριστά οι ομάδες του Νότου και ξεχωριστά αυτές του Βορρά. Οι τρεις τελευταίοι (έξι συνολικά) υποβιβάζονται.

***** Ο 4ος κάθε ομίλου κάνει διακοπές με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ