FOOTBALL LEAGUE

ΑΕ Καραϊσκάκης: Η Άρτα ξανά στον ποδοσφαιρικό χάρτη

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ - ΑΧΑΙΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ - ΑΧΑΙΚΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Άρτα εκπροσωπείται ποδοσφαιρικά στη δεύτερη κατηγορία - για πρώτη φορά μετά το 1979 - μετά την άνοδο της ΑΕ Καραϊσκάκης στη Football League.

Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης προβιβάστηκαν από τη Γ' Εθνική στη Football League από τη στιγμή που ο Ηρακλής δήλωσε κι εγγράφως ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με τη δεύτερη να σηματοδοτεί την επιστροφή του Αρτινού ποδοσφαίρου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η τελευταία φορά που η περιοχή αυτή της Ηπείρου είχε εκπρόσωπο στη δεύτερη κατηγορία ήταν το 1979. Τότε η Αναγέννηση Άρτας είχε χάσει από τη Βέροια, στο μπαράζ που διεξήχθη στη Ριζούπολη, και υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία.

Η Αθλητική Ένωση Καραϊσκάκης ιδρύθηκε το 2012 και προέκυψε από συγχώνευση τριών ομάδων από την Άρτα, τον Αετό Διασέλλου, την Ομόνοια Πέτρας και τον Α.Ο. Άρτας. Ιστορικό επίτευγμα για μια ομάδα που διανύει τη νηπιακή της ηλικία (μετρά μόλις πέντε έτη ζωής) και θα είναι μόλις η δεύτερη εκπρόσωπος της Άρτας (μετά την Αναγέννηση) στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ