ΕΛΛΑΔΑ

40 μπράβοι στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ

40 μπράβοι στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ
ΕΠΣΑΝΑ

Ένταση στις αρχαιρεσίες στην Ένωση της Ανατολικής Αττικής. Οι δύο παρατάξεις, οι αντεγκλήσεις στην γενική συνέλευση και οι μπράβοι. Το Sport24.gr είναι εκεί και σας ενημερώνει.

Αντεγκλήσεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΕΠΣΑΝΑ που προηγήθηκε των εκλογών της Ενωσης που είναι σε εξέλιξη. Το Sport24.gr είναι στο ξενοδοχείο Holiday Inn και σας ενημερώνει.

Πριν από την έναρξη των εκλογών δεν έλειψαν οι εντάσεις κατά την διάρκεια της τρίωρης Γ.Σ. όταν τέθηκε θέμα αν θα ψηφίσουν τέσσερα σωματεία: ο Αμφιάραος Καλάμου, ο Νικολακάκης, ο Αετός Πολυδενδρίου και ο Νικηφόρος που είχαν στείλει διπλό πληρεξούσιο αναφορικά με τα μέλη που θα τους εκπροσωπούσαν στην γενική συνέλευση.

Τελικά το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και μόνο οι δύο πρώτοι συμμετείχαν στις εκλογές. Στο Holiday Inn ήταν από νωρίς το απόγευμα τουλάχιστον 40 μπράβοι, δικαστικός αντιπρόσωπος που είχε κληθεί για τις εκλογές και απείλησε ότι θα αποχωρήσει αν καθυστερήσουν χρονικά και ένα περιπολικό της αστυνομίας. Η κατάσταση πάντως, με εξαίρεση τις αντεγκλήσεις κατά την διάρκεια της συνέλευσης, δεν ξέφυγε από τα όρια.

Αντιμέτωποι στις εκλογές έχουν τεθεί η παράταξη του Δημήτρη Γιαρένη «Ανανέωση Επιτέλους» που έχει την στήριξη της ΑΕΚ και από την άλλη ο συνδυασμός «Νέα Δυναμική» με τους Σταύρο Χρυσάφη και Γιώργο Παπαμακάριο που έχουν την στήριξη του Ολυμπιακού και της ΕΠΟ.

Θρίαμβος Βούρβαχη στα Χανιά

Στα Χανιά, ο Γιώργος Βούρβαχης ήταν ο μεγάλος νικητής στην γενική συνέλευση της Ενωσης. Το μέλος της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος που πλέον έχει περάσει στην αντιπολίτευση, πέρασε τόσο τον διοικητικό όσο και τον οικονομικό απολογισμό με 23 «ναι» 1 λευκό.

Να σημειωθεί ότι 12 σωματεία, αποχώρησαν όταν διαπιστώθηκε από την γραμματεία ότι ο επικεφαλής της συμπολίτευσης της ΕΠΟ Στέλιος Βαρουξάκης δεν είχε έναν χρόνο ως μέλος του ερασιτέχνη Πλατανιά προκειμένου να μετέχει.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ