ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγγραφές στο Students Cup 8X8!

Εγγραφές στο Students Cup 8X8!

To Students Cup έρχεται ανανεωμένο, πέμπτη συνεχόμενη σεζόν για να δώσει νόημα αγωνιστικής δράσης και δροσιά στις ζωές χιλιάδων φοιτητών σε όλην την Ελλάδα!

To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 που αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητικοί θεσμοί στην χώρα μας ξεκίνησε ξανά τις εγγραφές του και είναι έτοιμο να… μοιράσει συγκινήσεις και πανάκριβα δώρα για τους νικητές! Ενδεικτικό είναι ότι και πάλι η πρωταθλήτρια ομάδα θα κερδίσει από ένα tablet για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία της Pizza Fan!

Η καρδιά του event θα χτυπάει και πάλι σε 10 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Ιωάννινα, Κοζάνη, Πύργο, Κομοτηνή και Λαμία! Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η διαφημιστική περίοδος της 5ης σεζόν, δηλαδή στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου και έτσι το 2016 για τους φοιτητές θα είναι και πάλι άκρως… ποδoσφαιρικό! Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν σε νοκ άουτ παιχνίδια.

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα για κάθε ομάδα που το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας εμφανίσεων Umbro σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Φτιάξτε λοιπόν ομάδα με φίλους και συμφοιτητές (8-16 άτομα) και δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 210 9515730

Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα tablet για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν όπως ακριβώς έγινε πέρυσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ