ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυναμικό ξεκίνημα του Coca-Cola Cup στο Βόλο

Δυναμικό ξεκίνημα του Coca-Cola Cup στο Βόλο
GEORGE KIDONAS

Κάτι περισσότερο από δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Coca Cola Cup στο Βόλο. Παρά τη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα το Σάββατο, η συμμετοχή ήταν μαζικότατη, καθώς έδωσαν το παρών παραπάνω από 170 ομάδες, αριθμός ρεκόρ για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Coca-Cola Cup στην πόλη.

Ομάδες από την περσινή σεζόν, καινούργιες παρέες, γκρουπ από γειτονικές ή και πιο μακρινές πόλεις ακόμη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις Volos Football Land, για να παίξουν μπάλα στο κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5.

H ομάδα “Η Αμπαλη του Αλιβέρη” είχε διεκδικήσει τη διάκρισή της στους αγώνες της Θεσσαλονίκης. Μπορεί εκεί να μην τα κατάφερε, πηγαίνοντας όμως στο Βόλο, κατάφερε να περάσει στους τελικούς της πόλης και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά της περιφέρειας.

Ο Πελασγιακός ταξίδεψε από τη Λαμία, ενώ άλλες ομάδες έπαιξαν στο τουρνουά, ερχόμενες από τα περίχωρα της πόλης όπως Βελεστίνο, Αγχίαλος, Αγριά και Άλλη Μεριά. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος, με αρκετό κόσμο να παρακολουθεί τα παιχνίδια από την εξέδρα. Οι περισσότεροι αγώνες της κατηγορίας 13-14 ετών, κρίθηκαν στα πέναλτι.

Δυναμικό ξεκίνημα του Coca-Cola Cup στο Βόλο
GEORGE KIDONAS

Οι ομάδες που προκρίθηκαν για την επόμενη Κυριακή και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους τελικούς της Κεντρικής Ελλάδας:

Κατηγορία 13-14 ετών

Damouchari FC, Juventus, Juventini, Μπαρτσελιώμα, Πανεξευτιλιακός, Μπέμπηδες, Remal Madrid, Big Junior, Volos FC, Volokoense

Κατηγορία 15-16 ετών

Τζερτζελέδες, Σνιάφ Νιάφ, Γουακαμάκαφον, Τίμια Λαϊκά Παιδιά, La Familia, Spall 4000, ΑΣ Δημητρίας, Τα πιστόλια, Ρωμαλαίοι, Ήρθαμε και Φύγαμε, Juventes, Ούτε για Μανταρίνια, Τραχανοπλαγιάδες, Μαδριλένοι, Expendables, Samroma, Κανονιέρηδες, All-Star, Σπαρτιάτες, Livercool 2002

Κατηγορία 17-19 ετών

Χύμα στο Κύμα, Αστέρας Ραχούλας, Vamos Locos, Η Άμπαλη Του Αλιβέρη, Τρυφεροί, Σπάλαγκες, Σπαλιάρας 4000, Μπο, Πάνθηρες, Ελλάς Ελλήνων, Red Bull, Μαχητές, Μελομακάρονα, 10' Μονότερμα, Απο το Γνωστό, Masia, Σαμπαναγας, Παλαίμαχοι, Coca-Cola Cup FC, Χαρούλα Αλεξίου, Εκτελεστές, Αυγορουφηχτούληδες, Getsebirligi, Freaks

Όσες ομάδες προκρίθηκαν απο το πρώτο διήμερο, μαζί τις άλλες που θα περάσουν από την Τρίτη προκριματική ημέρα του Σαββάτου, θα παίξουν την Κυριακή για την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας.

Δυναμικό ξεκίνημα του Coca-Cola Cup στο Βόλο
GEORGE KIDONAS

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

1. FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

2. TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

3. YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ