ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιντάν: "Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω"

Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena)
Fomer Real Madrid coach Zinedine Zidane and his wife Veronique watch Spain's Rafael Nadal playingAustria's Dominic Thiem during the men's final match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium, Sunday, June 10, 2018 in Paris. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε ότι ακόμη δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Στις 31 Μαΐου ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης. Λίγο μετά την κατάκτηση του τρίτου Champions League με τη "Βασίλισσα", ο "Ζιζού" γνωστοποιούσε την απόφασή του να φύγει από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Από εκείνη τη συνέντευξη Τύπου μέχρι σήμερα ο Γάλλος δεν είχε ξαναπεί τίποτα, αν και οι φήμες σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Τη Δευτέρα (10/6) Γάλλοι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν έξω από ένα κατάστημα της Adidas στο Saint - Dennis (προάστιο του Παρισιού) και τον ρώτησαν για τις σκέψεις του για το μέλλον.

Ο 46χρονος δεν αρνήθηκε να πει δυο λόγια, αν και λιτά: "Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Τώρα ξεκουράζομαι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η απόφαση που πήρα. Όσο για την επόμενη, θα το δούμε".

Ένα από τα σενάρια που ακούστηκαν για τον Ζιντάν, ήταν η προοπτική να αναλάβει την εθνική ομάδα του Κατάρ, η οποία του προσφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ για να την κοουτσάρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ