ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Θα προτιμούσα ο Ανρί να δούλευε στην Άρσεναλ"

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Θα προτιμούσα ο Ανρί να δούλευε στην Άρσεναλ"

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα συνεχάρη τον Τιερί Ανρί για την θέση του assistant manager στην εθνική Βελγίου, αλλά θα προτιμούσε να τον έβλεπε στην Άρσεναλ. Τι ανέφερε για την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa.

Στον αντίπαλο της Εθνικής μας ομάδας στον δρόμο για το Μουντιάλ, το Βέλγιο, ανέλαβε πόστο ο Τιερί Ανρί, ο οποίος είναι πλέον βοηθός προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των "κόκκινων διαβόλων" και θα τον... βρει στον δρόμο της η γαλανόλευκη.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα ήθελε να τον δει να αναλαμβάνει θέση στην Άρσεναλ, στην ομάδα δηλαδή που οι δυο τους μεγαλούργησαν. Πάντως, ο νυν τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεχάρη τον Γάλλο για τη νέα του επαγγελματική στέγη.

"Ο Τιερί προετοίμασε καλά τον εαυτό του τα τελευταία χρόνια στο προπονητικό κομμάτι, από τότε που αποσύρθηκε από την δράση", είπε στο goal.com ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε το προσωνύνιο "Αόρατο Τείχος".

"Θα προτιμούσα βέβαια να έχει μείνει στην Άρσεναλ, αλλά εντάξει. Είναι μέλος ενός νέου ξεκινήματος εκεί και του εύχομαι τα καλύτερα", ανέφερε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος σχολίασε και την κλήρωση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League:

"Νομίζω ότι ήταν μια καλή κλήρωση. Η ομάδα μας είναι καλά ισορροπημένη, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι σημαντικό για μας να προετοιμαστούμε και να κάνουμε την δουλειά μα;. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Οπότε, θα δούμε...".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ