ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήσε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία στο Σπίτι της 24MEDIA με την COSMOTE TV!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV, σου δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη συνολικά έξι σπουδαίους ευρωπαϊκούς αγώνες στο Σπίτι της 24MEDIA!

Το ποδόσφαιρο αποτελεί το δημοφιλέστερο σπορ παγκοσμίως με εκατομμύρια φανατικούς υποστηρικτές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη! H COSMOTE TV μέσα απ' τα κανάλια COSMOTE SPORT προβάλλει κάθε εβδομάδα τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά αθλητικά events που σε καθηλώνουν μπροστά απ' τον δέκτη της τηλεόρασης. Champions League, Europa League, Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga είναι μόνο μερικές απ' τις διοργανώσεις που μπορείς να δεις σε high definition ανάλυση μέσα απ' την COSMOTE TV.

Όμως, πώς θα ένιωθες αν σου δινόταν η δυνατότητα να παρακολουθήσεις έναν αγώνα μαζί με εξειδικευμένους επαγγελματίες από το αγαπημένο σου αθλητικό site; Το Sport24.gr και η COSMOTE TV, δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις αυτή μοναδική εμπειρία! Τρεις τυχεροί αναγνώστες θα παρευρεθούν στο Σπίτι της 24MEDIA για να παρακολουθήσουν μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη έναν αγώνα.

Κάθε νικητής μπορεί να φέρει και έναν φίλο του μαζί.

Η αρχή γίνεται με τον αγώνα: Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός (22/11)

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα μπεις στη κλήρωση γι' αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ