ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαρντίμ, η πρώτη επιλογή της Άρσεναλ

Monaco's head coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's head coach Leonardo Jardim gestures during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Monaco and Dortmund at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday April 19, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Η διοίκηση της Άρσεναλ έχει ως πρώτο στόχο για την τεχνική της ηγεσία τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Αρσέν Βενγκέρ

Δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να έχουμε μία απ'τις σημαντικότερες αλλαγές σε τεχνική ηγεσία στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς θεωρείται πολύ πιθανό μετά 21 χρόνια ο Αρσέν Βενγκέρ να αποτελέσει παρελθόν για την Άρσεναλ.

Οι "κανονιέρηδες" ήδη κάνουν τα πλάνα τους για την διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που τελικά ο Αλσατός αποχωρήσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πρώτος στόχος της διοίκησης του συλλόγου είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού θεωρείται πια ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ευρώπη και έχει ένα κοινό στοιχείο με τον Βενγκέρ και αυτό είναι πως αμφότεροι έχουν οδηγήσει τη Μονακό στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Βενγκέρ ήταν στον πάγκο των Μονεγάσκων από το 1987 μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1994, ενώ στους "4" λίγους πριν τον είχε αποκλείσει η Μίλαν. Θυμίζουμε πως ο Ζαρντίμ πήγε φέτος στα ημιτελικά και πιθανότατα θα αποκλειστεί απ'την Γιουβέντους (0-2 το πρώτο ματς στο "Stade Louis II").

Στη λίστα της Άρσεναλ έχει και τον Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο), άλλα όπως τονίζει ο άλλοτε άσος των "κανονιέρηδων", Μικαέλ Σιλβέστρ, το αμυντικό του παιχνίδι τον φέρνει πίσω από τον Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος πάντως έχει το μυαλό του στην ρεβάνς με τη Γιουβέντους, αλλά και στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, η οποία φαντάζει δεδομένη και αποτελεί τεράστια επιτυχία κόντρα στα πολλά εκατομμύρια της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του θα συζητήσει με... μνηστήρες ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τον οποίο θέλει και η Ίντερ.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ