ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος και ο Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA

Υποψήφιος και ο Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA
Ινφαντίνο INTIME SPORTS

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο, προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων προέδρων της FIFA και πλέον είναι... κούρσα για οκτώ.

Στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την προεδρία της FIFA και τελευταίος στην κούρσα της διαδοχής του Ζεπ Μπλάτερ μπήκε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλάι του επίσης υποψήφιου, Μισέλ Πλατινί, με τον Γάλλο όμως να είναι σε διαθεσιμότητα μετά την γνωστοποίηση για το ποσό που του δόθηκε από τον απερχόμενο Μπλάτερ για υπηρεσίες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί και ίσως δεν μπορέσει τελικά να διεκδικήσει το χρίσμα.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι; Ο πρόεδρος της Ασιατικής Συνομοσπονδίας, Σεΐχ Σαλμάν μπιν Εμπραχίμ Αλ Χαλίφα (Μπαχρέιν), ο Τοκίο Σεξβάλε (Νότια Αφρική), ο πρίγκιπας Αλί Μπιν αλ Χουσεΐν (Ιορδανία), ο Ντέιβιντ Ναχίντ (Τρίνινταντ&Τομπάγκο), ο πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Σαμπάν (Γαλλία) και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Λιβερίας, Μούσα Μπιλίτι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ