ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος για τη FIFA ο Πλατινί

FIFA president Sepp Blatter (R) and UEFA president Michel Platini attend the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-1. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ
FIFA president Sepp Blatter (R) and UEFA president Michel Platini attend the Euro 2012 football championships semi-final match Germany vs Italy on June 28, 2012 at the National Stadium in Warsaw. Italy won 2-1. AFP PHOTO/ PATRIK STOLLARZ AFP

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Μισέλ Πλατινί αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του για την προεδρία της FIFA.

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, αναμένεται να ανακοινώσει στο τέλος της εβδομάδας την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA στις εκλογές που αναμένεται να διεξαχθούν στο τέλος του έτους.

Ο 60χρονος Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της UEFA φαίνεται ότι έχει τη στήριξη των ομοσπονδιών της Νοτίου Αμερικής, Βορείου Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής και Ασίας γεγονός που τον έπεισε να διεκδικήσει το ανώτατο αξίωμα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν επίσημα τις υποψηφιότητές τους μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 26ης Οκτωβρίου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ