ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόκλιση στη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα

Υπόκλιση στη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα

Η ποδοσφαιρική ραψωδία του Έρικ Λαμέλα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης προκάλεσε τον θαυμασμό τόσο διάσημων παικτών όσο και απλών φιλάθλων. Δείτε και υποκλιθείτε και εσείς!

Η υπέροχη ενέργεια του Έρικ Λαμέλα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης η οποία κατέληξε στα δίχτυα της ελληνικής ομάδας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων. "Κόστισε 30 εκατομμύρια λίρες στην Τότεναμ, κάλλιστα θα μπορούσαμε να δούμε το γκολ του 30 εκατομμύρια φορές σε ριπλέι", αναφέρει η ιστοσελίδα της Daily Mail η οποία ξημέρωσε με κεντρικό θέμα τη ραμπόνα του Λαμέλα.

Υπόκλιση στη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα
Υπόκλιση στη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα

Η Daily Mail δεν ήταν φυσικά η μόνη ιστοσελίδα που επέλεξε ως κεντρικό θέμα το γκολ του Λαμέλα. Σχεδόν όλες στο νησί (και όχι μόνο) ασχολήθηκαν με τη ραμπόνα του Αργεντινού. Όπως και η UEFA που σημειώνει ότι ο παίκτης της Τότεναμ ήταν αυτός που έστρεψε τα φώτα της βραδιάς πάνω του.

Υπόκλιση στη ραμπόνα του Έρικ Λαμέλα

Το δοκιμάζει καθημερινά

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προπονητής των "πετεινών", αποκάλυψε ότι ο Λαμέλα δοκιμάζει κάτι παρόμοιο σε κάθε προπόνηση. "Είναι ένα γκολ που μόνο ένας παίκτης με τις ικανότητές του μπορεί να σημειώσει", τόνισε. Άλλωστε το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν.

Ο συμπαίκτης του Αργεντίνου, ο Ντέιβις, δεν χρειάστηκε να πει κάτι για να εκφράσει τον θαυμασμό του. Ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να πιάνει το κεφάλι του μόλις βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κοζίτσκι!

Την ίδια στιγμή το twitter πλημμύριζε με χιλιάδες tweets αποθέωσης για τον Λαμέλα. Τόσο από διάσημους ποδοσφαιριστές (εξωφρενικό το χαρακτήρισε ο Όουεν), όσο και από απλούς φιλάθλους. Δείτε ένα χαρακτηριστικό δείγμα, με πρώτο την υπόκλιση από τον Βέρτονχεν.

Στο τέλος θα βρείτε και το post της επίσημης σελίδας της Premier League στο facebook με το οποίο ζητά από τον κόσμο να χαρακτηρίσει το γκολ. Ποιο είναι το σχόλιο που έχει κερδίσει τα περισσότερα likes; Pornography!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ