ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Καβάνι στην Παρί Σεν-Ζερμέν

PSG's Roberto Edinson Cavani reacts during the League Cup final soccer match between PSG and Monaco in Decines, near Lyon, central France, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Roberto Edinson Cavani reacts during the League Cup final soccer match between PSG and Monaco in Decines, near Lyon, central France, Saturday, April 1, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Έντινσον Καβάνι έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν-Ζερμέν και αναμένεται την Παρασκευή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Θέλει άλλωστε να περάσει τον Ιμπραχίμοβιτς

Έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών, Παρί Σεν-Ζερμέν και Καβάνι ήρθαν σε συμφωνία και επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Ο Ουρουγουανός πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για την γενική προσέγγιση της διοίκησης όσον αφορά στους στόχους του άμεσου μέλλοντος και αποφάσισε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την "equipe", ο 30άχρονος στράικερ θα υπογράψει την Παρασκευή, το υπάρχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, δηλαδή το 2018 και το νέο θα έχει ισχύει μέχρι το 2020, όταν θα είναι στα 33 του χρόνια.

Φέτος κάνει τρομερή χρονιά, έχει πετύχει 43 γκολ και είναι ολοφάνερο πως "απελευθερώθηκε" με την φυγή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, καθώς πλέον παίζει στην φυσική του θέση, στην κορυφή της επίθεσης.

Μάλιστα, αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτούς τους ρυθμούς, του χρόνου ίσως να έχει περάσει τον Ιμπραχίμοβιτς και να είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ