ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο αρχηγός της Ρόμα

Roma's Daniele De Rossi embraces teammate Francesco Totti, right, after scoring a goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Daniele De Rossi embraces teammate Francesco Totti, right, after scoring a goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Ρόμα συμφώνησε με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι για συμβόλαιο δύο ετών, έτσι αυτός θα είναι τελικά ο διάδοχος του Φραντσέσκο Τότι στην αρχηγία των "τζαλορόσι"

Ο Φραντσέσκο Τότι την περασμένη Κυριακή ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Ρόμα έπειτα από 25 χρόνια και τελικά ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αναμένεται να είναι ο διάδοχός του στην αρχηγία της ομάδας.

Το συμβόλαιο του 34άχρονου μέσου ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι, τα σενάρια περί αποχώρησής του ήταν έντονα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως συμφώνησε για δύο χρόνια με τους Ρωμαίους.

Αυτός και ο Φλορέντσι... πλάνταξαν στο κλάμα στο "αντίο" του Τότι, καθώς είναι αμφότεροι όπως και ο "καπιτάνο", παιδιά της Ρόμα με θέληση να παίζουν για πάντα σε αυτήν την ομάδα.

Λεπτομέρειες απομένουν για να υπογράψει ο Ντε Ρόσι το νέο του συμβόλαιο, πιθανότατα η ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ