ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέρ της μετακίνησης Νεϊμάρ στην Παρί ο Πελέ

Υπέρ της μετακίνησης Νεϊμάρ στην Παρί ο Πελέ

Στο πλευρό του Νεϊμάρ τάχθηκε ο Πελέ μετά την απόφασή του να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αντίθετα, είπε πως ο Κοουτίνιο δεν χρειάζεται να πάει στους Καταλανούς.

Πολλοί ήταν αυτοί που κατέκριναν την επιλογή του Νεϊμάρ να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να μετακομίσει στην Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν, όχι όμως και ο Πελέ. Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τάχθηκε υπέρ της επιλογής του συμπατριώτη του.

"Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης της Βραζιλίας και νομίζω ότι η μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν πολύ καλή κίνηση, αφού υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στην Μπαρτσελόνα εξαιτίας της παρουσίας του Μέσι.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία γι' αυτόν, έπρεπε να πάρει μετεγγραφή προκειμένου να δείξει το τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Είναι όμως πολύ επικίνδυνο, όταν έχει τέτοια ευθύνη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν", ανέφερε αρχικά για τον 25χρονο, ενώ για τον Κοουτίνιο τόνισε:

"Δεν χρειάζεται να πάει στην Μπαρτσελόνα. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάζεις συνέχεια ομάδα, για να αποδείξεις ότι είσαι πραγματικά καλός παίκτης. Όλα έχουν να κάνουν με το να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ