ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Φαλκάο"

"Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Φαλκάο"
PHOTOGRAPH: MATT WEST/BPI/REX

Στην αποκάλυψη ότι ο Ραδαμέλ Φαλκάο έχει ήδη υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι προχώρησε η οικογένεια του Κολομβιανού στράικερ. Διαβάστε το story.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο απέτυχε την περασμένη σεζόν φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως όλα δείχνουν πως θα έχει μία ακόμα ευκαιρία στην Premier League.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η οικογένεια του παίκτη, με τον πατέρα και τον θείο του να αποκαλύπτουν πως ο 29χρονος στράικερ έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου με την Τσέλσι και πως μετά τα μέσα Ιουλίου θα ενσωματωθεί στην αποστολή των "μπλε".

Ο πατέρας του παίκτη, Ραδαμέλ Γκαρσία, αποκάλυψε με συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "Caracol TV" πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει και ότι ο γιος του θα ταξιδέψει στο Μόντρεαλ στις 19 ή 20 Ιουλίου όπου θα βρίσκονται οι Λονδρέζοι για προετοιμασία, αφού πάρει πρώτα μερικές ανάσες μετά τη συμμετοχή στο Copa America.

"Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Φαλκάο"

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του θείου του παίκτη, Χέρμπερτ Κινγκ, ο οποίος επιβεβαίωσε στην εφημερίδα "Guardian" πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη υπογράψει συμφωνία ενόψει της νεάς σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Guardian", Τσέλσι και Μονακό έχουν δώσει τα χέρια για το δανεισμό του παίκτη την ερχόμενη σεζόν έναντι 4.000.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να λαμβάνει 180.000 λίρες εβδομαδιαίως από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ