ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε στην Κοπεγχάγη ο Ζέκα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα και ο Πορτογάλος αμυντικός χαφ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους στη Δανία! Αποθέωση από τον Στάλε Σολμπάκεν. (PIC)

Μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη. Η πρωταθλήτρια Δανίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού χαφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο προπονητής Στάλε Σολμπάκεν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης και τόνισε:

" Είναι ένας ηγέτης, ένας ηγετικός χαρακτήρας σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια και είναι καλός στις πάσες. Είναι ένας παίκτης που πάντα κρατάει την ομάδα του σε ψηλό τέμπο. Είναι δυνατός και καταλαβαίνει το πλάνο του προπονητή. Ψάχνουμε για παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της Κοπεγχάγης και ανυπομονώ να δω τον Ζέκα να αγωνίζεται. Θα γίνει σημαντικός από την πρώτη μέρα".

Ο Ζέκα έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως μέλος του ρόστερ της Κοπεγχάγης:

"'Έχω μεγάλη ανυπομονησία για να παίξω για ένα σημαντικό club στην Ευρώπη. Εύχομαι να συνεισφέρω ότι μπορώ στην πορεία της ομάδας και να τη βοηθήσω να κατακτήσει περισσότερους τίτλους. Είναι μία νέα και συναρπαστική εμπειρία για μένα και την καριέρα μου".

Δείτε τον Ζέκα να υπογράφει το νέο συμβόλαιο του:

Carlos Zeca har skrevet under på 4-årig kontrakt med F.C. København. Læs mere på FCK.DK #fcklive #sldk

A post shared by F.C. København (@fc_kobenhavn) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ