ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε ο Λουκακού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπέγραψε ο Λουκακού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρομελού Λουκακού απ'την Έβερτον. Συμβόλαιο 5+1 υπέγραψε ο Βέλγος στράικερ που κόστισε 84.700.000 ευρώ χωρίς τα bonus

Ο Ρομελού Λουκακού είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και οι "κόκκινοι διάβολοι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του απ'την Έβερτον.

Ο 24άχρονος Βέλγος στράικερ υπέγραψε για 5 χρόνια με προοπτική επέκτασης για ένα έτος ακόμη, ενώ κόστισε 84.700.000 ευρώ, με τα bonus να πλησιάζουν τα 17.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το αντίθετο δρομολόγιο έκανε την Κυριακή ο Γουέιν Ρούνεϊ (για 11.300.000 ευρώ), ενώ ο Λουκακού τις τελευταίες έκανε προπόνηση στο Λος Άντζελες με τον Πολ Πογκμπά, έτσι και οι δύο περίμεναν εκεί την αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας!

"Ο Ρομελού ταιριάζει απόλυτα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο και συνέχισε: "Είναι μεγάλος παίκτες με σπουδαία προσωπικότητα. Είναι λογικό να θέλει να εξελίξει την καριέρα του στον μεγαλύτερο σύλλογο".

"Θα είναι σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ και ξέρω πως όλοι θα τον υποδεχθούν με τον καλύτερο τρόπο. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψουμε ξανά μαζί".

Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο είχε δουλέψει με τον Λουκακού στην Τσέλσι, ενώ ο Βέλγος από την πλευρά του δήλωσε: "Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας την Έβερτον και τους φιλάθλους της για τις 4 σπουδαίες χρονιές που έζησα εκεί, έκανα πραγματικούς φίλους και μοιραστήκαμε απίθανες στιγμές".

"Όταν οι Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο... χτύπησαν την πόρτα ήταν ευκαιρία ζωής, κάτι που δεν θα μπορούσα να απορρίψω. Μπορούσες να δεις την... μαχητικότητα, την αποφασιστικότητα και το πνεύμα κατά την διάρκεια του τελικού του Europa League και ήθελα να γίνω μέρος αυτού".

"Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω στο Old Trafford μπροστά σε 75.000 χιλιάδες θεατές, αλλά πριν από αυτό η προετοιμασία που ξεκινά η σκληρή δουλειά και ανυπομονώ για την πρώτη προπόνηση".

Είναι η 4η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω από Πολ Πογκμπά (105εκ.), Γκάρεθ Μπέιλ (101εκ.), Κριστιάνο Ρονάλντο (94εκ.) και Γκονσάλο Ιγκουαΐν (90εκ).

Υπέγραψε ο Λουκακού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ