ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε Ατλέτικο ο Τζάκσον Μαρτίνες

Porto's Colombian forward Jackson Martinez smiles during the Portuguese league football match FC Porto vs Estoril at the Dragao Stadium in Porto on March 8, 2013. Porto won 2-0.  AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA        (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)
Porto's Colombian forward Jackson Martinez smiles during the Portuguese league football match FC Porto vs Estoril at the Dragao Stadium in Porto on March 8, 2013. Porto won 2-0. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο μάνατζερ του Τζάκσον Μαρτίνες ευχαρίστησε την Μίλαν για το ενδιαφέρον και επιβεβαίωσε πως ο Κολομβιανός στράικερ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο και έχει ήδη υπογράψει!

Η Ατλέτικο τελικά "έκλεψε" τον Τζάκσον Μαρτίνες από τα χέρια της Μίλαν, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε πως ήδη έχει υπογράψει στους "ροχιμπλάνκος".

"Ευχαριστούμε τη Μίλαν και κυρίως τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος έκανε τα πάντα για να τον πάρει στους ροσονέρι", τόνισε ο Λουίς Ενρίκε Πομπέο.

"Ο παίκτης επέλεξε να πει ναι στην Ατλέτικο για τον σχεδιασμό που έχει χτιστεί πάνω του. Η συμφωνία έχει κλείσει επειδή το νέο εγώ! Έχει ήδη υπογράψει για τα επόμενα 4 χρόνια και ο ισπανικό σύλλογος έχει πληρώσει την ρήτρα του συμβολαίου του".

Η ρήτρα ήταν 35.000.000 ευρώ, τα είχε δώσει και η Μίλαν, είχε συμφωνήσει και με τον παίκτη, αλλά η Ατλέτικο ήταν πονηρή. Η ομοσπονδία της Κολομβίας δεν επέτρεψε στον Τζάκσον να περάσει ιατρικές εξετάσεις, έτσι η Μίλαν θα περίμενε μετά το Copa América 2015.

Η Ατλέτικο μίλησε και αυτή με τον παίκτη, ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και τον έβαλε να υπογράψει χωρίς να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ