ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Νόιερ η Γερμανία κόντρα στην Ιταλία

26. Maerz 2016: Berlin, Olympiastadion: Fussball Testspiel: Deutschland - England: Torwart Manuel Neuer (Deutschland).

26 March 2016 Berlin Olympic Stadium Football try out Germany England Goalkeeper Manuel later Germany
26. Maerz 2016: Berlin, Olympiastadion: Fussball Testspiel: Deutschland - England: Torwart Manuel Neuer (Deutschland). 26 March 2016 Berlin Olympic Stadium Football try out Germany England Goalkeeper Manuel later Germany IMAGO/PHOTOARENA/EISENHUTH

Νόιερ και Μπουφόν δεν θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά μέσα σε 40 ημέρες, καθώς ο πρώτος θα χάσει το Γερμανία - Ιταλία, λόγω στομαχικών διαταραχών

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι άρρωστος και έτσι δεν θα βοηθήσει την εθνική Γερμανίας το διεθνές φιλικό με την Ιταλία στο Μόναχο το βράδυ της Τρίτης (21:45).

Αυτό σημαίνει πως δεν θα δούμε αντιμέτωπους τους δύο κορυφαίους τερματοφύλακες του πλανήτη για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα περίπου 35 ημερών.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν απέκλεισε την Γιουβέντους στους "16" του Champions League, με τους Βαυαρούς μάλιστα να λυτρώνονται στην παράταση, έτσι δεν είδαμε "μάχη" του Νόιερ με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν στην διαδικασία των πέναλτι.

Άλλους τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες έχει στην αποστολή ο Γιόαχιμ Λεβ, τους Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν) και Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν-Ζερμέν).

Χωρίς Νόιερ η Γερμανία κόντρα στην Ιταλία

Πιθανότερο σενάριο είναι ο Τερ Στέγκεν να είναι βασικός, στο ματς με την Αγγλία στο Βερολίνο (ήττα με 2-3) είχε παίξει μόνο ο Νόιερ, ενώ οι Τραπ και Λένο ψάχνουν το διεθνές τους ντεμπούτο.

Μικρό πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Σάμι Κεντίρα και πιθανότατα δεν ξεκινήσει στο κέντρο μαζί με τον Τόνι Κρόος, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και άλλες αλλαγές ο Λεβ.

Όσον αφορά στην Ιταλία, ο Αντόνιο Κόντε θα παίξει ξανά με 3-4-3, καθώς έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία (1-1). Βασικός θα είναι ο Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος είχε έρθει από τον πάγκο, έδωσε πνοή στην ομάδα και άνοιξε και το σκορ.

Αναμένεται να είναι στην τριάδα της επίθεσης με Τζάτζα και Μπερναρντέσκι, στο κέντρο οι Τιάγκο Μότα και Μοντολίβο, με τους Ντε Σιλβέστρι και Φλορέντσι στα άκρα και 3άδα στην άμυνα τους Νταρμιάν, Μπονούτσι και Ατσέρμπι. Τέρμα και πάλι ο Μπουφόν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ