ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χούλιγκαν χτυπάει με κοτρόνα το κεφάλι φιλάθλου

Χούλιγκαν χτυπάει με κοτρόνα το κεφάλι φιλάθλου

Χούλιγκαν στην Κόστα Ρίκα καταζητείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού χτύπησε στο κεφάλι φίλαθλο αντίπαλης ομάδας με μία τεράστια πέτρα κατά τη διάρκεια επεισοδίων (video).

Καταζητείται χούλιγκαν από την Κόστα Ρίκα, ο οποίος χτύπησε με μία πέτρα σε μέγεθος μπάλας ποδοσφαίρου στο κεφάλι έναν φίλαθλο αντίπαλης ομάδας, ο οποίος προηγουμένος είχε πέσει στο έδαφος σε επεισόδια.

Ο χούλγικαν ονομάζεται "Γκονσάλες" σύμφωνα με την αστυνομία της Κόστα Ρίκα και μαζί με ακόμα τρία άτομα, τα οποία φορούσαν εμφανίσεις της Εριντάνιο, συμμετείχαν στα επεισόδια με οπαδούς της Καρταχινές, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την πρώτη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος στο Καρτάγο.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν τραπεί σε φυγή στη διάρκεια των επεισοδίων, όταν τέσσερις από τους οπαδούς των φιλοξενουμένων κατόρθωσαν να προλάβουν έναν νεαρό εξ αυτών και να τον ρίξουν στο έδαφος, χτυπώντας τον με χέρια και πόδια. Μάλιστα, ένας από τους δράστες άρπαξε μία μεγάλη πέτρα από τον δρόμο και την πέταξε στο κεφάλι του θύματος.

Ο Αντρές Μπρένες Αρίας, κάτοικος του Τεχάρ ντε ελ Γκουάρκο του Καρτάγο, κατάφερε να σηκωθεί μετά από την επίθεση που δέχθηκε και συνέχισε να οπισθοχωρεί, φανερά ζαλισμένος από τα τραύματα. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει σε σταθερή κατάσταση.

"Υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Γκονσάλες για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μόλις συλληφθεί, η υπόθεση θα διαβιβαστεί στην αρμόδια ερευνητική αρχή του Καρτάγο", ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας.

Ο δήμαρχος του Καρτάγο, Ρολάντο Ροντρίγκες, ζήτησε από τις αρχές να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση, αφού ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου της Καρταχινές δείχνει αστυνομικούς να παρακολουθούν τα επεισόδια και να μην επεμβαίνουν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ