ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χορευτής Τσάμπερλεϊν στο Γουαδαλαχάρα - Άρσεναλ 1-3

Χορευτής Τσάμπερλεϊν στο Γουαδαλαχάρα - Άρσεναλ 1-3
Γενική Μήτρογλου Σάμαρης

Ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στη φιλική νίκη της Άρσεναλ επί της Γουαδαλαχάρα. Γκολάρα και ο Γκριμάλντο για την Μπενφίκα απέναντι στην Λυών (VIDEOS).

Δυο σημαντικά φιλικά είχε τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας). Η Γουαδαλαχάρα αντιμετώπισε την Άρσεναλ με τους κανονιέρηδες να κερδίζουν 3-1.

Το σκορ άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Χόλντινγκ με κοντινή προβολή για να έρθει το 2-0 για την Άρσεναλ από καταπληκτική ενέργεια και πλασέ του Τσάμπερλεϊν.

Οι Άγγλοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ακπόμ στο 56', ενώ οι Μεξικάνοι πέτυχαν το γκολ της τιμής από το σημείο του πέναλτι στο 74ο λεπτό.

Χορταστικό και το άλλο ματς

Στο άλλο σημαντικό φιλικό της βραδιάς, η Λυών κέρδισε με 3-2 την Μπενφίκα, με την οποία αγωνίστηκαν οι Σάμαρης, Μήτρογλου. Το 1-0 για τους Γάλλους έκανε στο 18ο λεπτό ο Φεκίρ με όμορφο πλασέ, με τους Πορτογάλους να ισοφαρίζουν με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ του Γκριμάλντο.

Η Λυών πέτυχε άλλα δυο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών με τους Κορνέ και Λακαζέτ, για να μειώσει σε 3-2 ο Αλμέιδα στο 51ο λεπτό, αφού έφαγε και μία γερή στο πρόσωπο από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δείτε όλα τα γκολ σε βίντεο:



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ