ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χόντσον: "Το ματς με τη Γαλλία είναι ξεχωριστό"

Χόντσον: "Το ματς με τη Γαλλία είναι ξεχωριστό"

Ο Ρόι Χόντσον ξεκαθάρισε πως το ματς κόντρα στους "τρικολόρ" δεν θα είναι ένα συνηθισμένο φιλικό και προέτρεψε όσους βρεθούν στις εξέδρες του "Wembley" και γνωρίζουν γαλλικά να τραγουδήσουν τη Μασσαλιώτιδα.

Η Γαλλία μαζεύει ακόμα τα κομμάτια της μετά τον εφιάλτη των τρομοκρατικών επιθέσεων που έζησε το βράδυ της Παρασκευής, παρόλα αυτά η εθνική Γαλλίας θα αγωνιστεί κανονικά την Τρίτη (17/11) κόντρα στην Αγγλία στο "Wembley" στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης που είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό.

Το ματς αυτό αποκτά, όπως γίνεται αντιληπτό, ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το πρώτο για τους "τρικολόρ" μετά την επίθεση στο Παρίσι και το γεγονός αυτό έσπευσε να τονίσει ο Ρόι Χόντσον στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

"Όποια και αν ήταν η απόφασή τους εμείς θα τη σεβόμασταν. Κατανοώ απόλυτα πως οι γαλλικές αρχές είχαν ξεκάθαρη θέση για το θέμα και ήθελαν το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά. Οπότε εμείς ακολουθούμε.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι.

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο φιλικό αφού γίνεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την απίστευτη τρομοκρατική επίθεση και αυτό το γεγονός πλανάται πάνω από όλους μας. Το γεγονός ότι οι στίχοι της Μασσαλιώτιδας θα είναι γραμμένοι στα μάτριξ του σταδίου, δείχνουν πως αισθανόμαστε.

Χρειάζεται να γνωρίζεις γαλλικά για να τραγουδήσεις αλλά θα ενθάρρυνα όλους εκείνους που θα βρίσκονται μέσα στο πλήθος και θα γνωρίζουν γαλλικά να τραγουδήσουν τον γαλλικό ύμνο", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τριών λιονταριών".

Από την πλευρά του ο αρχηγός της Αγγλίας Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε πως περιμένει από τη γαλλική ομάδα να κάνει υπερήφανη τη χώρα της στο "Wembley" το βράδυ της Τρίτης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ