ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χονάς: "Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τη Νιούκαστλ"

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - MARCH 04:  Jonas Gutierrez of Newcastle United gestures during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on March 4, 2015 in Newcastle upon Tyne, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - MARCH 04: Jonas Gutierrez of Newcastle United gestures during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on March 4, 2015 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χονάς Γκουτιέρες ελπίζει να παραμείνει στη Νιούκαστλ, αλλά τόνισε πως δεν συγχωρέσει ποτέ την ομάδα για την συμπεριφορά της ενώ ανάρρωνε έχοντας ξεπεράσει τον καρκίνο στους όρχεις

Ο Χονάς... τα έχωσε στη Νιούκαστλ! Αναφερόμαστε φυσικά στον Χονάς Γκουτιέρες, ο οποίος σε συνέντευξή του στο "Canal+" αποκάλυψε πως η Νιούκαστλ του είχε ζητήσει να φύγει ενώ αυτός ανάρρωνε, έχοντας ξεπεράσει τον καρκίνο στους όρχεις.

"Επέστρεψα στα μέσα Νοεμβρίου και στις αρχές με μέσα Δεκεμβρίου ο προπονητής είπε πως πρέπει να βρω άλλη ομάδα, καθώς αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους", τόνισε ο 31άχρονος Αργεντινός άσος.

"Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της διοίκησης κοιτούσαν το καλό του συλλόγου, αλλά νομίζω πως σε μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να κοιτάξεις άλλα πράγματα. Έπαιζα στην ομάδα για πέντε χρόνια πριν προκύψει αυτό το πρόβλημα. Πάντα έπαιζα".

"Δεν νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να τους συγχωρέσω για τον τρόπο που φέρθηκαν. Καταλαβαίνω την ομάδα και πως έπρεπε να παλέψω για την θέση μου. Πρέπει όμως κάποιες φορές να κοιτάς και τον παίκτη".

Το συμβόλαιο του Χονάς Γκουτιέρες λήγει το καλοκαίρι και ελπίζει να υπογράψει νέο, καθώς θέλει να μείνει στο "Σεντ-Τζέιμς Παρκ", παρά το γεγονός πως πλήρωνε ο ίδιος τους γιατρούς.

"Ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Πλήρωνα, για μένα, το πιο σημαντικό ήταν η υγεία μου. Αν νόμιζαν πως έπρεπε αυτό (την αποθεραπεία) να την κάνω μακριά, καλώς. Ποτέ δεν ζήτησα τίποτα. Δεν με ενδιέφερε".

Χονάς: "Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τη Νιούκαστλ"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ