ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χόλτσχαουζερ: "Αυτοί που μου κάνουν κριτική, ας μου γλείψουν τον κ@@@"

Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Austria Vienna' s Raphael Holzhauser celebrates after scoring during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Αυστριακός μέσος της Αούστρια Βιέννης, Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, πέρασε στην αντεπίθεση για την κριτική που δέχεται από τον Τύπο της πατρίδας του.

Την ώρα που σκέφτεται το μέλλον του (το συμβόλαιό του με την Αούστρια εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και πιθανότατα δεν θα συνεχίσει), και το όνομά του έχει πάντα θέση στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ο Ράφαελ Χόλτσχάουζερ δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του από τον Τύπο της Αυστρίας.

Ο 24χρονος αρχηγός της ομάδας της Βιέννης πέρασε την αντεπίθεση κι απευθυνόμενος στους επικριτές του υποστήριξε σύμφωνα με την "derstandard.at": "Αυτοί που μου κάνουν κριτική ας μου γλείψουν τον κ@@@...".

Η συγκεκριμένη φράση φαίνεται ότι εξόργισε τη διοίκηση της Αούστρια - έτσι κι αλλιώς η σχέση των δύο πλευρών διέπεται από χαμηλές θερμοκρασίες - και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο. Ακόμη και η αποχώρησή του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μοιάζει πλέον πιθανή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ