ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειρουργήθηκε την Τετάρτη ο Μπαϊράμι

150316 Förre Elfsborgs spelaren Emir Bajrami klar för Elfsborg den 16 mars 2015 i Borås.
Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112
150316 Förre Elfsborgs spelaren Emir Bajrami klar för Elfsborg den 16 mars 2015 i Borås. Foto: Jörgen Jarnberger / BILDBYRÅN / Cop 112 BILDBYRAN

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τετάρτη ο Εμίρ Μπαϊράμι σε μια προσπάθεια του ιατρικού τιμ της Έλφσμποργκ να επαναφέρει τον διεθνή Σουηδό άσο στην κατάσταση που ήταν πριν εμφανιστεί το πρόβλημα του στην μέση.

Σε επέμβαση στην μέση υποβλήθηκε την Τετάρτη ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν της Έλφσμποργκ, Εμίρ Μπαϊράμι. Ο 27χρονος Σουηδός αναμένεται να είναι απολύτως καλά για να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο σε έναν χρόνο με το ιατρικό τιμ της Έλφσμποργκ να θεωρεί δεδομένο ότι θα επανέλθει στα επίπεδα που ήταν και πριν τον τραυματισμό του.

Η γιατρός της Έλφσμποργκ Ματίλντα Λούντμπλαντ μίλησε στο Τύπο της Σουηδίας λέγοντας:

"Έχουμε ένα μακροχρόνιο σχέδιο για τον Εμίρ. Ο στόχος είναι θα επανέλθει πλήρως στην αγωνιστική δράση σε ένα χρόνο".

Στο ρεπορτάζ υπάρχει αναφορά στην λύση του συμβολαίου του Μπαϊράμι με τον Παναθηναϊκό και στην συμφωνία του με την Έλφσμποργκ και τονίζεται ότι η εγχείριση ήταν πετυχημένη και τώρα θα χρειαστούν έξι μήνες για την αποθεραπεία του.

"Ο Εμίρ τώρα θα μπορεί να κινείται καλύτερα και απαλλαγμένος από τις ενοχλήσεις που είχε. Τώρα δεν θα καταπονείται τόσο πολύ η μέση του και θα μπορεί να αποδώσει όπως και πριν".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ