ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χειρότερο ξεκίνημα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την Μπενεβέντο

Χειρότερο ξεκίνημα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την Μπενεβέντο

Δώδεκα ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Μπενεβέντο, μετά και το κυριακάτικο 2-1 από την Γιουβέντους. Ποιας ομάδας το ρεκόρ ισοφάρισε.

Χειρότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποι της Μπενεβέντο στην παρθενική τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ύστερα και από την ήττα στο Τορίνο από τη Γιουβέντους με 2-1 για την 12η αγωνιστική, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι έχει υποστεί 12 ήττες, κάνοντας το χειρότερο ξεκίνημα μεταξύ των ομάδων των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2017-18.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει το ρεκόρ της Βενέτσια από το 1950, η οποία είχε 9 ήττες, έφτασε τα 12 ανεπιτυχή αποτελέσματα, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ από το μακρινό 1930.

Οι ''κόκκινοι διάβολοι'' με μια νίκη εναντίον της Μπέρμιγχαμ με σκορ 2-0 σταμάτησαν τον αγωνιστικό ''κατήφορο'' εκείνης της περιόδου, χωρίς ωστόσο να αποφύγουν την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο σήμερα, η Μπενεβέντο του παθητικού των 31 γκολ έχει πολλές πιθανότητες να καταρρίψει αυτό το ρεκόρ και να γραφτεί στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για εντελώς αρνητικό λόγο. Σίγουρα, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας θα έχουν ως παράδειγμα προς αποφυγή την Γιουναιτεντ του 1930 τόσο για το αρνητικό ρεκόρ, όσο και για τον μετέπειτα υποβιβασμό των Άγγλων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ