ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαστούκισε ρεπόρτερ ο Μαραντόνα!

Χαστούκισε ρεπόρτερ ο Μαραντόνα!

Έκρηξη" Ντιέγκο Μαραντόνα σε δημόσια θέα: ο Αργεντίνος ενοχλήθηκε από σχόλιο δημοσιογράφου, βγήκε από το αμάξι του και αφού τον "στόλισε" με κοσμητικά επίθετα του έριξε ένα χαστούκι (VIDEO).

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να περάσει την "Ημέρα του παιδιού" μαζί με την πρώην σύντροφό του, Βερόνικα Οχέδα, και τον μικρό γιο τους Ντιέγκο Φερνάντο (γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο), πηγαίνοντας να δουν μία θεατρική παράσταση, όμως η συνέχεια ήταν... επεισοδιακή.

Μπαίνοντας στο αμάξι για να αποχωρήσουν, περικυκλώθηκαν από δημοσιογράφους που θέλησαν να τους κάνουν ερωτήσεις, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να απαντάει αρχικά αλλά στη συνέχεια να "γίνεται ταύρος" από το σχόλιο ενός ρεπόρτερ για το παιδί του και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

Έτσι, άρχισε να του επιτίθεται φραστικά σε έντονο ύφος: "Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρ@@@@@@ με ποιους βγαίνω έξω και κάνω παρέα.

Είμαι ευτυχισμένος και περνάω καλά. Δεν είμαι πια ο Ντιεγκίτο, είμαι 53 ετών και λέγομαι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω", είπε ο Μαραντόνα, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε από το αμάξι και πλησίασε με άγριες διαθέσεις τον ρεπόρτερ:

"Τι συμβαίνει ανόητε; Γιατί ασχολείσαι με τη γυναίκα μου ενώ εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σου"; Ο Μαραντόνα δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αλλά ακολούθως τον χαστούκισε και αμέσως μετά μπήκε στο αμάξι του για να φύγει.

To χαστούκι του Μαραντόνα σε δημοσιογράφο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ