ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμός με hashtag για την Έβα Καρνέιρο!

File photo dated 24-05-2015 of Chelsea Team Doctor Eva Carneiro PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 13, 2015. Chelsea first-team doctor Eva Carneiro has felt the wrath of Jose Mourinho this week after the champions began the defence of their Premier League title with a draw. See PA story SOCCER Carneiro Profile. Photo credit should read Mike Egerton/PA Wire. Lapresse Only italy
Eva Carneiro medico ufficiale della squadra di calcio del Chelsea
File photo dated 24-05-2015 of Chelsea Team Doctor Eva Carneiro PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday August 13, 2015. Chelsea first-team doctor Eva Carneiro has felt the wrath of Jose Mourinho this week after the champions began the defence of their Premier League title with a draw. See PA story SOCCER Carneiro Profile. Photo credit should read Mike Egerton/PA Wire. Lapresse Only italy Eva Carneiro medico ufficiale della squadra di calcio del Chelsea LAPRESSE / PA

Η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Ζοζέ Μουρίνιο και της Έβα Καρνέιρο άνοιξε την όρεξη σε οπαδούς που την ονειρεύονται στην δική τους ομάδα. Αυτοί της Αταλάντα όμως κλέβουν την παράσταση!

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί της Άρσεναλ που κατέκλυσαν το διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα ζητώντας από την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να κάνει ένα ακόμα χουνέρι στην Τσέλσι (μετά από την απόκτηση του Πετρ Τσεχ) και να κάνει πρόταση στην Έβα Καρνέιρο.

Διαβάστε το Long Form αφιέρωμα του Sport24.gr για την Έβα Καρνέιρο

Πλέον υπάρχουν και οπαδοί εκτός Αγγλίας που "ψήνονται" να δουν την ικανότατη -και συνάμα πανέμορφη- Αγγλοισπανίδα στο ιατρικό επιτελειό των ομάδων τους, με αυτούς μάλιστα της Αταλάντα να έχουν την πιο εντυπωσιακή έμπνευση.

Δημιούργησαν στο Twitter το hashtag #Evavienidanoi (Έβα έλα σε εμάς) το οποίο απέκτησε τεράστια δημοφιλία μέσα σε λίγη ώρα, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να το προωθήσει η τοπική ιστοσελίδα "Bergamopost.it" και να γράψει μάλιστα τα εξής:

Χαμός με hashtag για την Έβα Καρνέιρο!

"Έχοντας Ισπανό πατέρα και Αγγλίδα μητέρα, η 42χρονη Έβα ήταν αρκετό καιρό το νέο πρόσωπο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που ευτυχώς εξελίσσεται, ήταν η απόδειξη πως στο ανδρικό ποδόσφαιρο έχει χώρο και η θηλυκότητα. Όμως ο πόλεμος μεταξύ του Μου και της όμορφης Έβα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

"Οι οπαδοί της Άρσεναλ ξεκίνησαν μία καμπάνια για να τον πάρουν από την Τσέλσι και να τον φέρουν στο Emirates, στο πλευρό του Βενγκέρ, του εχθρού του Μουρίνιο. Λοιπόν, λαέ των νερατζούρι, γιατί να μην δοκιμάσουμε και εμείς να την φέρουμε στην Αταλάντα;"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ