ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάμες Ροντρίγκες, το καλύτερο παιδί

Χάμες Ροντρίγκες, το καλύτερο παιδί

Γκολάρες πολλές, αλλά και κινήσεις ανθρωπιάς από τον Χάμες Ροντρίγκες μέσα σε λίγους μήνες. Στο φιλικό της Κολομβίας με τον Καναδά προσέφερε και από τα δύο. Δείτε videos...

Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Μουντιάλ 2014 ήταν ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης, ακολούθησε η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Μέσα σε αυτούς τους τελευταίους πέντε μήνες έχει αποδείξει πως ίσως είναι και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη όσον αφορά στον χαρακτήρα.

Στο φιλικό της Κολομβίας με τον Καναδά η χώρα του νίκησε με 1-0 χάρη σε δικό του γκολ, για την ακρίβεια χάρη σε δικό του φοβερό γκολ, για μία ακόμη φορά.

Το ματς όμως είχε... απ'όλα, καθώς βγαίνοντας αλλαγή ο Χάμες ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό και ο νεαρός άσος τον αγκάλιασε και τον προστάτεψε από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

Το ίδιο θυμίζουμε πως είχε κάνει και στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κατά την διάρκεια της παρουσίασής του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Χάμες Ροντρίγκες, το καλύτερο παιδί

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς πριν την έναρξη του φιλικού της Κολομβίας με το Ελ Σαλβαδόρ (λίγες μέρες πριν από αυτό με τον Καναδά), είχε συγκινήσει όταν αφιέρωσε χρόνο σε ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, συζήτησε μαζί του, φωτογραφήθηκε μαζί του, τον φίλησε και τον έκανε πιο ευτυχισμένο, ενώ στο ματς είχε κάνει και μία καταπληκτική ραμπόνα...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ