ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χάλασε" του Εσιέν στη Βίκτορι

"Χάλασε" του Εσιέν στη Βίκτορι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μεταγραφή του Μάικλ Εσιέν στη Βίκτορι της Μελβούρνης δεν θα ολοκληρωθεί, αφού ο Γκανέζος μέσος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή.

Ο Μάικλ Εσιέν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία για λογαριασμό της Βίκτορι Μελβούρνης, αφού την ύστατη στιγμή έκανε πίσω, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τη μετακίνηση του Γκανέζου μέσου στον σύλλογο, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να στηρίζει αυτήν τη μετακίνηση, προσφέροντας μέρος του συμβολαίου, όπως ισχύει με κάθε "μεταγραφή βιτρίνα" που αγωνίζεται στις ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο 33χρονος άλλοτε διεθνής άσος θα είχε αυτόν τον ρόλο και θα εισέπραττε περί τα 700.000 ευρώ ετησίως, όπως αποφασίστηκε μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις που καθυστέρησαν και λόγω των προβλημάτων που είχε με τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει η εφημερίδα " Herald Sun".

"Όπως είναι τα πράγματα αυτήν τη στιγμή, ο Εσιέν δεν θα ενταχθεί στη Βίκτορ ως 'βιτρίνα' για το 2016-2017. Ο σύλλογος βρισκόταν σε διαρκής επαφές με τον Μάικλ και τους εκπροσώπους του, αλλά λόγω ορισμένων προσωπικών λόγων, ο Μάικλ δυστυχώς αποφάσισε να μην έρθει στη Μελβούρνη", υποστήριξε εκπρόσωπος του συλλόγου στην εφημερίδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ