ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάλασε η συμφωνία του Γκούλιτ με την ολλανδική Ομοσπονδία

Χάλασε η συμφωνία του Γκούλιτ με την ολλανδική Ομοσπονδία

Ακυρώθηκε τελικά η συμφωνία του Ρουντ Γκούλιτ για ανάληψη καθηκόντων στην εθνική Ολλανδίας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ανακοίνωσε το τέλος των διαπραγματεύσεων μαζί του.

Ακυρώθηκε τελικά η συμφωνία του Ρουντ Γκούλιτ για να πάει στην εθνική Ολλανδίας. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (KNVB), ανακοίνωσε το τέλος των διαπραγματεύσεων με τον Γκούλιτ, που προορίζονταν για βοηθός του Ντάνι Μπλιντ.

"Ο Γκούλιτ ζήτησε να μπουν αρκετές ρήτρες στο συμβόλαιό του, για παράδειγμα το δικαίωμα να φύγει σε περίπτωση που έχει καλύτερη προσφορά", εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής της Ολλανδίας, Χανς φαν Μπρόκελεν.

Η απάντηση του Γκούλιτ δεν άργησε να έρθει: "Ποτέ δεν ζήτησα να γίνω ο νέος ομοσπονδιακός στην περίπτωση αναχώρησης του Ντάνι Μπλιντ. Αυτό που ζήτησα είναι να έχω ένα νέο συμβόλαιο, όχι αυτό που είχε ο Αντβοκαατ (που πήγε στην Τουρκία για την Φενερμπαχτσέ)".

Από την πλευρά του, ο Ντάνι Μπλιντ, που εξακολουθεί και έχει σαν βοηθό τον Μάρκο Φαν Μπάστεν, αρνήθηκε να σχολιάσει την διαμάχη του Γκούλιτ με την ομοσπονδία: "Μετά το παιχνίδι εναντίον της Σουηδίας θα βρούμε ένα νέο βοηθό", περιορίστηκε να πει ο πρώην αμυντικός του Αγιαξ, που είχε ζητήσει προσωπικά από τον Γκούλιτ να ενταχθεί στην ομάδα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ